Cadeau van Startmoment


Vijf jaar Startmoment

Vijf jaren die voorbij zijn gevlogen. Vol ups maar ook zeker een paar downs. Veel mogen betekenen, verbinding gezocht en gevonden. Samen gedaan, maar ook veel alleen. Maar nu is het tijd voor een feestje. Deze week kan je mee doen met mijn feestje en geef ik vijf cadeaus weg. 

In de periode 1 december tot en met 8 december kan je hieronder aangeven welk cadeau jij graag zou willen. Op woensdag 11 december maak ik de winnaars bekend*. 

startmoment

5 cadeaus om weg te geven!

Drie uur wandelcoaching

Schoenen aan en wandelen maar. De natuur gebruiken als coachmiddel. 3 uur evt. verdeeld over twee sessies. Lijkt jou dit wat? Vul dan het onderstaande formulier in.

Startmoment
Startmoment

Boek Borstkanker... en nu?!

Wanda Verhoeff deelt haar ervaringen over hoe zij de regie hield tijdens haar ziekte en herstelperiode. Geïnteresseerd? Vul dan het onderstaande formulier in.

Online coachtraject

Zes weken online gecoacht worden op die vraag waar jij mee worstelt. Nieuwsgierig maar eerst wat meer weten? Klik dan op deze link : 

Zet online een nieuwe stap

Of vul het onderstaande formulier in. 

Startmoment
Startmoment

Boek Skogluft

Wil jij meer weten over de Noorse methode voor meer gezondheid en energie?  Volgens Viumdal kan je door de juiste planten je de hele dag goed voelen.  Hebben? Vul dan het onderstaande formulier in.

Workshop

Creatief, informatief, ontwikkeling of gewoon ontspannend? Het kan allemaal met een workshop. Meer te weten komen kan door op de site van Startmoment of Positiviteitscafe te kijken. 

Zin in? Vul dan het onderstaande formulier in.

Welk cadeau wil jij hebben?

Maak hieronder jouw keuze:

* dit is een verplicht veld
*Voorwaarden voor deelname en reglement
  • Deelname is geheel gratis.  Het wordt echter zeer gewaardeerd als je een recensie achter laat. 
  • Je kan je uiteraard aanmelden voor meerdere cadeaus, maar je kan geen dubbele cadeaus krijgen.  Dat betekent dat als je door middel van loting al een cadeau hebt, je automatisch niet meer meedoet voor een volgend cadeau. 
  • Als je hebt gewonnen wordt je door mij op de hoogte gebracht via mail of telefoon. Heb je na 11 december niets van mij gehoord? Dan heb je helaas geen cadeau gewonnen. 
  • Het is mogelijk om jouw cadeau aan iemand anders te geven. 
  • Het is niet mogelijk om je cadeau om te ruilen voor geld.
  • De wandelcoaching, het online coachtraject en de workshop moeten voor 1 april 2020 plaatsvinden.
  • De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met deelname aan de verloting van de cadeaus. Startmoment mag de persoonsgegevens opnemen in haar gegevensbestand, dat vertrouwelijk zal worden behandeld (zie privacybeleid)