Gratis energie dagboek


Vermoeidheid bij en na kanker! Pff, ben jij er ook zo klaar mee?

startmoment

Maak jouw eigen energie dagboek

Tijdens het ziekte proces vond je de vermoeidheid normaal, maar nu terwijl de behandelingen achter de rug zijn, lijkt de vermoeidheid tien keer zo erg te zijn. In de ochtend ben je nog wel ´iemand’,  maar gedurende de dag lever je echt energie in en ben je in de avond nog tot weinig in staat. Het overvalt je als een zware deken en rusten heeft geen enkele zin. Je vraagt je af of je deze vermoeidheid ooit nog van je af kan schudden of dat het nu voor altijd zo is! 

Ben jij moe en dan niet gewoon moe maar is het een uitputtende en overvallende vermoeidheid? Heb je het gevoel dat je de hele dag weinig tot niets uitvoert en toch in de avond uitgeblust op de bank ligt. Weet jij wat jou energievreters en energie gevers zijn? Download nu het e-boek ‘Maak jouw eigen energie dagboek en ontdek hoe jij meer energie houdt om zo voluit te leven.

Wat levert het maken van een energie dagboek mij op?

In het e-boek ‘maak je eigen energie dagboek’ ga je hier mee aan de slag en krijg je inzicht in jouw dagelijkse activiteiten en hoe dit invloed heeft op jouw energie. Vraag hem snel aan.
startmoment

Het e-boek ‘Maak je eigen energiedagboek is een vernieuwde en uitgebreide versie van ‘Jouw energie dagboek. Met meer informatie en tips om je eigen energiedagboek effectief in te zetten. 

Maak je eigen energiedagboek; vraag hem nu aan!

* verplicht veld

Geef hier aan dat je toestemming geeft aan Startmoment voor het sturen van emails.

Je kan je ieder moment uitschrijven via de link onder in mijn e-mails. Meer informatie over mijn privacybeleid vind je op de website.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om het e-boek aan te vragen, accepteer je dat jouw informatie voor verwerking naar Mailchimp wordt verzonden.Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Ik zorg dat je duidelijkheid krijgt over hoe jij wilt omgaan met de gevolgen van het ziek zijn. Welke rol je daarin speelt en welke keuzes je wilt maken. Je ontdekt hoe je weer de regie in eigen hand kan nemen.

Miranda Kalksma

miranda kalksma startmoment
"Miranda vroeg mij om gedurende een week een dagboekje bij te houden met al mijn activiteiten. Ik had nog niet eens alles opgeschreven, maar ik had echt geen benul dat ik zoveel deed. Wat fijn dat ik dit aangereikt kreeg, alleen al dit inzicht geeft mij rust"