Jouw investering


Jouw Investering

Mijn praktijkruimte

startmoment

De coach trajecten vinden plaats bij mij aan de keukentafel, online, wandelend of op een externe locatie (bij voorkeur in Apeldoorn). Waar je ook voor kiest ik zorg dat je hier de rust, ruimte en tijd vindt om aan de slag te gaan. 

 

Mijn ‘brede’ coachopties in Apeldoorn zijn eenvoudig te bereiken, dicht bij de snelweg en treinstation en relatief dicht bij het centrum.  Online is natuurlijk in je eigen omgeving achter je laptop via mail & zoom of via de telefoon.

startmoment wandelcoaching

Wat past bij jou?

Wat past bij jou? Een traject met mij betekent investeren in jouzelf. Soms moet je daar best even over nadenken. Het is belangrijk om jezelf de vraag te stellen; wil ik investeren in mijzelf en in mijn toekomst en wat heb ik daar voorover? Wil je meer weten over onderstaande trajecten? Klik dan op: vertel mij meer. Wil je je aanmelden voor een traject? Klik dan op: laten we starten.

Gratis Ontdekkingssessie

Eventueel ook in de avond!

 • Telefonisch
 • Kort en krachtig (30 minuten)
 • Direct inzetbare tips
 • Stap richting verlangen

Een nieuwe stap

€ 447*

 • 1 op 1 coaching
 • Aan tafel of buiten
 • 3 sessies
 • Gericht op 1 doel/ thema
 • Kortdurend en effectief (6 weken)

Vol veerkracht

€1.297*

 • 1 op 1 coaching
 • Minimaal 8 sessies
 • Online ondersteuning
 • Tips en handvatten
 • 4 maanden VIP

Online een nieuwe stap zetten is een variatie op ‘een nieuwe stap’. Vanuit je eigen stoel, in je eigen omgeving aan de slag met jezelf. Meer weten?

Goed lopend in gesprek . Wandelcoaching zorgt dat je lekker buiten bent, in beweging. Hierdoor komen ook andere processen in beweging en heb je de mogelijkheid om de thema’s die bij jou spelen op een andere manier te benaderen.

Coach voor jou!

Geraakt zijn door kanker is zoveel meer dan alleen ziek zijn. Je toekomstperspectief is veranderd, sterfelijkheid komt een stuk dichterbij. De emoties gieren door je lijf, je voelt je eenzaam. En werk? Het leven kost al veel moeite. Je bent moe en hebt geen energie. Je bent op zoek naar begrip, tijd voor jezelf, maar wie ben je?

Wil je wat doen met al je vragen en emoties? Wil je duidelijkheid over je angsten, je zorgen en je uitdagingen? Dan biedt 'Coach voor jou' gericht' het maatwerk waar je naar op zoek bent.

Op basis van een intakegesprek kijken we samen naar de thema's waar je tegen aanloopt en waar je ook aan wilt werken. We zien elkaar op mijn locatie, bij jou thuis of op jouw locatie of buiten door middel van een wandeling.

De investering voor één coach uur is € 95,00* incl. BTW.
Gemiddeld bestaat een traject uit 6 tot 8 sessies van 1 uur per twee weken.

Strippenkaart

€ 240*

4x 60 minuten

Je wil wel begeleiding, maar dan op het moment dat jij de behoefte hebt. Is er niet echt sprake van een coachvraag, maar wil je even sparren of heb je een klankbord nodig op het moment dat het voor jou nodig is? Dan is de strippenkaart wat voor jou! 

 • Uiteraard eerst een telefonisch kennismakingsgesprek
 • Vasttarief met 4 strippen geldig voor één jaar
 • Op mijn locatie, op jouw locatie (Apeldoorn e.o.) of online

Workshop samen

€ 35 pp*

3 uur

Samen maken, samen zijn is een creatieve workshop waarbij je een tastbare herinnering maakt door middel van een moodboard. Een afscheid, afsluiting van je ziekte periode, de verwerking, het begin van een nieuwe fase of gewoon een moment samen.

 • Samen een geschikte datum uitzoeken
 • Aantal mogelijkheden ; tot max. 8 personen
 • Op mijn locatie of op jouw locatie (Apeldoorn e.o.)

Kennismakingsgesprek

Binnen een coachtraject staat het vertrouwen voorop. Het is dan fijn dat je eerst met mij kan kennismaken. Dit is altijd gratis en vrijblijvend. In dit gesprek maken wij kennis met elkaar en bespreken wij al kort jouw coachvraag. Samen beslissen wij dan of wij verder met elkaar op pad gaan.

Intake formulier

Voordat wij samen een coachtraject aangaan, stuur ik jou een formulier toe. Deze vul je thuis in en stuur je weer retour. Hier maak jij al meteen een start. Dit formulier neem ik met je door tijdens onze intake. Hier stellen we jouw concrete doelen vast en welke coachvorm(en) ik voor jou in ga zetten.

Dan nog even dit:

Het gesprek heeft als doel om even elkaar te ontmoeten. Dit kan telefonisch, online of bij mij in de praktijk. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. 

Dit betekent ook dat er geen wachttijden zijn en dat je redelijk snel bij mij terecht kan. 

Dat is natuurlijk jammer. Maar werkgevers blijken vaak bereid in de kosten voor coaching tegemoet te komen. Verder zijn er nog andere mogelijkheden. Wil je hier meer over weten neem dan contact met mij op.

Als een afspraak niet door kan gaan, kan je deze tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen (strippenkaart, ontdekkingssessie en workshop). Bij een afzegging binnen 24 uur behoud ik het recht om een deel van het tarief in rekening te brengen. Bij een gemiste afspraak; geldt het 100% tarief. Afzeggen kan telefonisch of via email. Voor meer informatie zie mijn algemene voorwaarden. 

Mijn tarieven noem ik investeringen, omdat het hier gaat om investeren in jou zelf. Dit is net zo belangrijk omdat het investeren is op de lange termijn. Alle bedragen zijn inclusief BTW voor jou als particulier. Voor bedrijven zijn de  dezelfde genoemde bedragen van toepassing maar dan exclusief BTW. 

De genoemde investeringen dienen voorafgaand aan het eerste gesprek te zijn voldaan. In twee of drie termijnen betalen (particulieren) is mogelijk bij het traject Vol Veerkracht. 

Als mijn tarieven voor jou als particulier een belemmering zijn, neem dan toch contact met mij op. Dan kunnen wij samen kijken wat er voor alternatieven zijn. 

Heb je eerst nog vragen voordat je aan de slag gaat? Neem dan contact met mij op.