Luisterend oor of kennismaken?


Laten we een digitale kop koffie drinken!

Het zijn rare en bizarre tijden.

Wie had dit ooit verwacht. Het lijkt wel een scenario uit een film, die werkelijkheid is geworden. Ondertussen begeef jij je misschien ook nog wel in een andere nachtmerrie, namelijk omdat je ziek bent. Of omdat je eindelijk zo ver was om weer een volgende stap te zetten of dat je partner kanker heeft of heeft gehad en je daar nog zo mee worstelt. 

Hoe dan ook soms kan het lekker zijn om even contact te hebben met iemand die je gewoon naar je luistert, zonder oordeel of ongevraagde adviezen. Of je bent juist op zoek naar iemand die je op weg helpt en waarmee je straks wel die volgende stap kan zetten. Die je coacht in acceptatie en bewustwording, zodat je je verdriet en angsten weer beheersbaar kan maken; je ontwikkelt veerkracht.

En binnen blijven betekent niet dat je ook stil moet staan, toch!

Nu is het niet altijd mogelijk om af te spreken, maar is de behoefte er wel. Voor een luisterend oor of voor een kennismakingsgesprek. Voor een ‘luisterend oor’ trek ik ongeveer 60 minuten uit. Zo heb je echt even de tijd om je verhaal te kunnen vertellen. Voor het ‘kennismakingsgesprek’ staat ongeveer 30 minuten.  Dus laten we samen een digitale kop koffie- of theedrinken (die je dan wel zelf maakt). Wil je een kennismakingsgesprek, omdat je benieuwd bent wat ik op de werkvloer kan betekenen? Dat kan ook op deze manier. 

Hoe doe je dat?

Je kiest hieronder bij ‘Wat wil ik?’ jouw voorkeur. Dus luisterend oor of kennismakingsgesprek. Dan kies je een datum (de datums met een lichte achtergrond zijn beschikbaar). Dan krijg je de mogelijkheid om een tijdstip te kiezen (ook hier geldt dat de tijden met een witte achtergrond beschikbaar zijn). Nadat je je keuze hebt gemaakt, voer je je eigen gegevens in. Dan klik je op verzenden. Je aanvraag is verstuurd. Je krijgt dan in je email een bevestiging.

Ik stuur je dan voor onze afspraak begint een link via Zoom. Hiervoor hoef je niets te downloaden. Je kan dit aanklikken op je telefoon of laptop/pc op het moment van de afspraak en wij zien elkaar. Vind je videobellen best spannend, dan kunnen we uiteraard ook gewoon bellen via whatsapp. 

Ik hoop je snel te spreken.

Miranda

Het luisterend oor en kennismakingsgesprek is altijd mogelijk; via zoom, telefoon, in een café, bij mij of jou op de bank, aan mijn keukentafel of lekker wandelend. Dus als je hieronder geen agenda mogelijkheid meer ziet staan, neem dan contact met mij op via mail of deze link: www.startmoment.nl/contact

startmoment