Luisterend oor


Laten we een digitale kop koffie drinken!

startmoment

Het zijn rare en bizarre tijden.

Wie had dit ooit verwacht. Het lijkt wel een scenario uit een film, die werkelijkheid is geworden. Ondertussen begeef jij je misschien ook nog wel in een andere nachtmerrie, namelijk omdat je ziek bent. Of omdat je eindelijk zo ver was om weer een volgende stap te zetten of dat je partner kanker heeft of heeft gehad en je daar nog zo mee worstelt. Door corona lijkt de wereld even stil te staan, terwijl jij juist nu weer door wilt. 

Hoe dan ook soms kan het fijn en lekker zijn om even contact te hebben met iemand die je gewoon naar je luistert, zonder oordeel of ongevraagde adviezen. Waar je je hart kan luchten, vragen kan stellen of even kan sparren. 

Want binnen blijven betekent niet dat je ook stil moet staan, toch!

Nu is het niet altijd mogelijk om af te spreken, maar is de behoefte er wel. Uiteraard kan je altijd bij mij terecht voor een luisterend oor. Op 4 februari 2021 is het Wereld Kanker dag. Daarom maak ik op 3, 4 en 5 februari extra tijd voor je vrij om naar je te luisteren via Zoom. Reken op ongeveer een klein uurtje en gemiddeld 1 á 2 bakken koffie of thee.

 

Hoe spreken we met elkaar af?

Je vult hieronder het formulier in. Je maakt je keuze qua datum en jouw voorkeurstijdstip, daarna voer je je eigen gegevens in. Dan klik je op verzenden. Je aanvraag is verstuurd. Je krijgt dan in je email een bevestiging.

Ik stuur je de avond  voordat onze afspraak begint een link via Zoom. Hiervoor hoef je niets te downloaden. Je kan dit aanklikken op je telefoon of laptop/pc op het moment van de afspraak en wij zien elkaar. Vind je videobellen best spannend, dan kunnen we uiteraard ook gewoon bellen via whatsapp. 

Ik hoop je snel te spreken.

Miranda

Het luisterend oor; via zoom, telefoon, in een café (ok, nu even niet), bij mij of jou op de bank, aan mijn keukentafel of lekker wandelend. Dus als je hierboven geen agenda mogelijkheid meer ziet staan, neem dan contact met mij op via mail of deze link: www.startmoment.nl/contact

Of als je niet kan op de aangegeven datums en tijdstippen en je hebt wel de behoefte aan een luisterend oor? Neem dan ook gerust contact met mij op. 

startmoment
startmoment

Vraag hier je gratis Energiedagboek aan

Heb je geen behoefte aan een luisterend oor of een gesprek, maar merk je wel dat je weinig energie hebt. Wil je eens voor je zelf ontdekken hoe jij je energie inzet en welke aanpassingen je kan maken voor meer energie?