Maak hier je afspraak voor je kennismaking of proefles


Boek nu je afspraak

20240223_081053
DSC_1326
  • Coaching 1-op-1
  • Wandelcoaching
  • personal training
  • Combinatie: Empowerment KrachtBalans
miranda kalksma met bril in hand op stoel, contact

Kennismaken of proefles personal training volgen?

Is het tijd voor jouw Startmoment? Om aan de slag te gaan om veerkrachtiger in het leven te staan, ondanks alle uitdagingen die op je pad komen.

Ik kijk ernaar uit om je te helpen met welke uitdaging je ook worstelt. Ik help je een optimaal welzijn te bereiken en een gezonder, gelukkiger leven te leiden. Of je nu op zoek bent naar begeleiding bij stressmanagement, emoties, assertiviteit, mentale veerkracht, fysieke fitheid of levensbalans, ik sta klaar om je te coachen en te ondersteunen.

Als vitaliteitscoach geloof ik in een holistische aanpak waarbij ik luister naar jouw behoeften en doelen om op maat gemaakte coaching bieden.

Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je klaar om te beginnen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik ben er om je te helpen en kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan een gezondere en gelukkigere versie van jezelf.

Dus ben je klaar om gehoord te worden? Stuur mij dan hieronder een bericht. Een kennismaking en een proefles is altijd gratis. 
Lukt het niet om het formulier verstuurd te krijgen? Geen probleem. Stuur mij dan een email (info@startmoment.nl) en zet hierin jouw vraag en gegevens. Dit mag en kan sowieso, het hoeft niet perse via het formulier. Of stuur mij een whatsapp bericht op 06-37118980.