Mijn aanbod


Mijn aanbod

Ben jij steeds zo moe? Blijven die nare herinneringen je maar in de weg zitten? Denk jij ook: En ik dan? Voel jij je best schuldig? Mis jij zelfvertrouwen? Loop jij altijd maar op je tenen? Durf jij niet voor jezelf op te komen? Was die ziekte er maar nooit geweest? Waarom jij, waarom hij?…..

Herken je deze vragen? Of heb je zelf nog andere vragen? Weet dat je het niet alleen hoeft op te lossen. We kunnen het samen doen!

Ga jij met mij aan het werk?

Je kan kiezen uit een aantal mogelijkheden van 1-op-1 coaching met korte en langere trajecten of een traject volledig op maat gemaakt die aansluit bij jouw behoefte. Wil je meer weten, klik dan op de knop. 

Coaching bij kanker
1-op-1 coaching (maatwerk)

Ben jij het waard om weer voluit te leven? Kost het je moeite energie om weer balans te vinden? Kom je jezelf elke keer weer tegen? Stop met het wegcijferen en laten we aan de slag gaan.

Online ontdekkingssessie

Wil jij ontdekken wat jij nodig hebt om voluit te leven? Ben je klaar voor een korte, eenmalige, online sessie waarin je op zoek gaat naar je verlangen en wat je daarvoor nodig hebt om dat te bereiken? De ontdekkingssessie zorgt voor inzicht in jezelf en inspireert. 

Traject Veerkracht:
16 weken

Vier maanden volledige 1-op-1 coaching voor jou. Je bent geraakt door kanker omdat je partner kanker heeft. Die diagnose heeft jouw wereld volledig overhoop gehaald. Niets is meer wat het was en jijzelf? Die herken je niet meer. Het is tijd om jezelf terug te vinden!

Traject Een nieuwe stap: 6 weken

Online of bij mij in de praktijk? Dat is mogelijk met dit korte en effectieve traject. We pakken aan wat voor jou belangrijk is om te doen of te weten, zodat jij weer een nieuwe stap kan zetten. 

Strippenkaart

Soms heb je de behoeft om even te sparren of heb je een klankbord nodig, zonder een heldere coachvraag. Door de strippenkaart houd jij regie op die momenten dat het nodig is. De strippenkaart bestaat uit 4 strippen van één uur. 

Workshop:
samen doen samen zijn

Samen maken, samen zijn is een creatieve workshop waarbij je een tastbare herinnering maakt door middel van een moodboard. Een afscheid, afsluiting van je ziekte periode, de verwerking, het begin van een nieuwe fase of gewoon een moment samen.

Wil je meteen weten wat de mogelijkheden zijn met de daarbij behorende investering?  Klik dan hier.

Op het werk

Kanker kent geen grenzen en heeft effect binnen alle levensgebieden. Dus ook op het werk. Ik bied psychosociale ondersteuning aan zowel medewerker als werkgever rondom kanker.

Coaching voor op het werk

Het valt niet mee om je balans te vinden tussen werk en privé. Er is zoveel veranderd, niet op het werk maar bij jou! Werk is een belangrijk deel van je identiteit. Het voelt nu echter als obstakels die je moet overwinnen.

Coaching voor uw medewerker

Als kanker uw organisatie treft, voelt het alsof iedereen erdoor is geraakt. Uw medewerker, zijn of haar collega’s of uzelf. Hoe communiceert u of hoe handelt u als er sprake is van psychische problemen?

Werk en mantelzorger...!

De mantelzorger is een belangrijke persoon als het gaat om zorg en ondersteuning van iemand die ziek of hulpbehoevend is. Vaak werken zij naast hun zorg. Soms weet een werkgever niets hiervan. 

Workshop

Samen maken, samen zijn

Samen in een klein groepje; gezin, familie, vriendinnen, collega’s. Een herinnering, een afsluiting, verwerking of kijkje naar de toekomst. Op een creatieve manier samen aan de slag in woord, beeld en gesprek.

startmoment

Ben je wat overweldigd door de mogelijkheden of vind je het idee van coaching best spannend? Dan kan het fijn zijn om eerst kennis met elkaar te maken. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Om daarvoor een afspraak te maken kan je mij bellen of whatsappen op 06-37118980 of stuur een email naar info@startmoment.nl. 

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

“Be strong enough to stand alone, smart enough to know when you need help and brave enough to ask for it”

Ziad K. Abdelnour