Mijn aanbod


Mijn aanbod

Denk jij wel eens: Was die ziekte er maar nooit geweest. Waarom jij, waarom hij? Ben jij steeds zo moe? Blijven die nare herinneringen je maar in de weg zitten? Denk jij ook: En ik dan? Voel jij je best schuldig? Mis jij zelfvertrouwen? Loop jij altijd maar op je tenen? Durf jij niet voor jezelf op te komen? Heb je het gevoel dat je omgeving je niet begrijpt en teveel van je vraagt en/of verwacht? …..

Herken je deze gedachten en vragen? Of heb je zelf nog andere vragen? Weet dat je het niet alleen hoeft op te lossen. We kunnen het samen doen!

Ga jij met mij aan het werk?

Ik bied diverse coach mogelijkheden van onder andere 1-op-1 coaching, wandelcoaching, online coaching en coaching op het werk. Niet alle investering staan hieronder direct vermeld. Als je op de knop klikt kom je op de pagina die je meer informatie geeft en daar vind je ook de investering terug. Zit je zelf te denken aan iets anders? Neem dan vooral contact met mij op, dan kunnen we samen bekijken hoe we dat gaan aanpakken.

Coach voor jou

Geraakt zijn door kanker is zoveel meer dan alleen ziek zijn. Je toekomstperspectief is veranderd, sterfelijkheid komt een stuk dichterbij. De emoties gieren door je lijf, je voelt je eenzaam. En werk? Het leven kost al veel moeite. Je bent moe en hebt geen energie. Je bent op zoek naar begrip, tijd voor jezelf, maar wie ben je?

Wil je wat doen met al je vragen en emoties? Wil je duidelijkheid over je angsten, je zorgen en je uitdagingen? Dan biedt ‘Coach voor jou’ gericht’ het maatwerk waar je naar op zoek bent.

Op basis van een intakegesprek kijken we samen naar de thema’s waar je tegen aanloopt en waar je ook aan wilt werken. We zien elkaar op mijn locatie, bij jou thuis of op jouw locatie of buiten door middel van een wandeling. 

De investering voor 1 sessie van max. 90 min. is € 95,00* incl. BTW.
Gemiddeld bestaat een traject uit 6 tot 8 sessies van 1 sessie per twee weken.

Gratis online ontdekkingssessie

Wil jij ontdekken wat jij nodig hebt om voluit te leven? Ben je klaar voor een korte, eenmalige, online sessie waarin je op zoek gaat naar je verlangen en wat je daarvoor nodig hebt om dat te bereiken? De ontdekkingssessie zorgt voor inzicht in jezelf en inspireert. 

Wandelcoaching

Wandelcoaching zorgt dat je lekker buiten bent, in beweging. Hierdoor komen ook andere processen in beweging en heb je de mogelijkheid om de thema’s die bij jou spelen op een andere manier te benaderen. Een wandeling duurt max. 1,5u. 

Traject Veerkracht 16 weken

Intensieve coaching voor jou. Je bent zelf geraakt door kanker of omdat je partner kanker heeft. Dit heeft jouw wereld volledig overhoop gehaald. Niets is meer wat het was en jijzelf? Die herken je niet meer. Het is tijd om jezelf terug te vinden!

Traject Een nieuwe stap: 6 weken

Online of bij mij in de praktijk? Dat is mogelijk met dit korte en effectieve traject. We pakken aan wat voor jou belangrijk is om te doen of te weten, zodat jij weer een nieuwe stap kan zetten. 

Online een nieuwe stap

 is een variatie op ‘een nieuwe stap’. Vanuit je eigen stoel, in je eigen omgeving aan de slag met jezelf. Meer weten? Klik dan op onderstaande knop. 

Wil jij een langer traject en wat meer tijd? Dat kan. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Workshop:
samen doen samen zijn

Samen maken, samen zijn is een creatieve workshop waarbij je een tastbare herinnering maakt door middel van een moodboard. Een afscheid, afsluiting van je ziekte periode, de verwerking, het begin van een nieuwe fase of gewoon een moment samen.

Strippenkaart

Je wilt wel begeleiding, maar dan op het moment dat jij de behoefte hebt. Is er niet echt sprake van een coachvraag, maar wil je even sparren of heb je een klankbord nodig op het moment dat het voor jou nodig is? Dan is de strippenkaart wat voor jou!  Door de strippenkaart houd jij regie op die momenten dat het nodig is. De strippenkaart bestaat uit 4 strippen van één uur en kost €250,00*.

Op het werk

Kanker kent geen grenzen en heeft effect binnen alle levensgebieden. Dus ook op het werk. Ik bied psychosociale ondersteuning aan zowel medewerker als werkgever rondom kanker.

Coaching voor op het werk

Het valt niet mee om je balans te vinden tussen werk en privé. Er is zoveel veranderd, niet op het werk maar bij jou! Werk is een belangrijk deel van je identiteit. Het voelt nu echter als obstakels die je moet overwinnen.

Coaching voor uw medewerker

Als kanker uw organisatie treft, voelt het alsof iedereen erdoor is geraakt. Uw medewerker, zijn of haar collega’s of uzelf. Hoe communiceert u of hoe handelt u als er sprake is van psychische problemen?

Werk en mantelzorger

De mantelzorger is een belangrijke persoon als het gaat om zorg en ondersteuning van iemand die ziek of hulpbehoevend is. Vaak werken zij naast hun zorg. Soms weet een werkgever niets hiervan. 

Mijn praktijkruimte

De coach trajecten vinden plaats bij mij aan de keukentafel, bij jou, online, wandelend of op een externe locatie (bij voorkeur in Apeldoorn). Waar je ook voor kiest, ik zorg dat je hier de rust, ruimte en tijd vindt om aan de slag te gaan.

Mijn ‘brede’ coachopties in Apeldoorn zijn eenvoudig te bereiken, dicht bij de snelweg en treinstation en relatief dicht bij het centrum.  Online is natuurlijk in je eigen omgeving achter je laptop via mail & zoom of via de telefoon.

Ik hoop je snel te zien of te spreken, 

Miranda

Dan nog even dit

Het gesprek heeft als doel om even elkaar te ontmoeten. Dit kan telefonisch, online of bij mij in de praktijk. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. 

Dit betekent ook dat er geen wachttijden zijn en dat je redelijk snel bij mij terecht kan. 

Dat is natuurlijk jammer. Maar werkgevers blijken vaak bereid in de kosten voor coaching tegemoet te komen. Verder zijn er nog andere mogelijkheden. Wil je hier meer over weten neem dan contact met mij op.

Als een afspraak niet door kan gaan, kan je deze tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen. Bij een afzegging binnen 24 uur behoud ik het recht om een deel van het tarief in rekening te brengen. Bij een gemiste afspraak; geldt het 100% tarief. Afzeggen kan telefonisch of via email. Voor meer informatie zie mijn algemene voorwaarden. 

Mijn tarieven noem ik investeringen, omdat het hier gaat om investeren in jou zelf. Dit is net zo belangrijk omdat het investeren is op de lange termijn. Alle bedragen zijn inclusief btw voor jou als particulier. Voor bedrijven zijn dezelfde genoemde bedragen van toepassing maar dan exclusief btw. 

De genoemde investeringen dienen voorafgaand aan het eerste gesprek te zijn voldaan. In twee of drie termijnen betalen (particulieren) is mogelijk bij het traject Vol Veerkracht. 

Als mijn tarieven voor jou als particulier een belemmering zijn, neem dan toch contact met mij op. Dan kunnen wij samen kijken wat er voor alternatieven zijn. 

Ben je wat overweldigd door de mogelijkheden of vind je het idee van coaching best spannend? Dan kan het fijn zijn om eerst kennis met elkaar te maken. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Om daarvoor een afspraak te maken kan je mij bellen of whatsappen op 06-37118980 of stuur een email naar info@startmoment.nl. 

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

“Be strong enough to stand alone, smart enough to know when you need help and brave enough to ask for it”

Ziad K. Abdelnour