Mijn aanbod


Mijn aanbod

Denk jij wel eens: “Was die ziekte er maar nooit geweest. Of waarom ik of jij, waarom hij?”. Ben jij steeds zo moe? En blijven die nare herinneringen je maar in de weg zitten of het angstige gevoel? Denk jij ook: “En ik dan?”. Voel jij je best schuldig? Mis jij zelfvertrouwen? Loop jij altijd maar op je tenen? Durf jij niet voor jezelf op te komen? Heb je het gevoel dat je omgeving je niet begrijpt en teveel van je vraagt en/of verwacht?………………..

Herken je deze gedachten en vragen? Of heb je zelf nog andere vragen? Weet dat je het niet alleen hoeft op te lossen. We kunnen het samen doen!

Ga jij met mij aan het werk?

Ik bied diverse coach mogelijkheden namelijk; 1-op-1 coaching, wandelcoaching en online coaching. Niet alle investering staan hieronder direct vermeld. Als je op de knop klikt kom je op de pagina die je meer informatie geeft en daar vind je ook de investering terug. Zit je zelf te denken aan iets anders? Neem dan vooral contact met mij op, dan kunnen we samen bekijken hoe we dat gaan aanpakken.

Coach voor jou

Geraakt zijn door kanker is zoveel meer dan alleen ziek zijn. Je toekomstperspectief is veranderd, sterfelijkheid komt een stuk dichterbij. De emoties gieren door je lijf, je voelt je eenzaam. En werk? Het leven kost al veel moeite. Je bent moe en hebt geen energie. Je bent op zoek naar begrip, tijd voor jezelf, maar wie ben je?

Wil je wat doen met al je vragen en emoties? Wil je duidelijkheid over je angsten, je zorgen en je uitdagingen? Dan biedt ‘Coach voor jou’ gericht’ het maatwerk waar je naar op zoek bent.

Op basis van een intakegesprek kijken we samen naar de thema’s waar je tegen aanloopt en waar je ook aan wilt werken. We zien elkaar op mijn locatie, bij jou thuis, op jouw locatie of buiten door middel van een wandeling. 

De investering voor 1 sessie van max. 90 min. is € 95,00*.
Gemiddeld bestaat een traject uit 6 tot 8 sessies van 1 sessie per twee weken.

*Voor bedrijven en ondernemers is de investering € 135,00  met dezelfde voorwaarden. 

Wandelcoaching

Wandelcoaching zorgt dat je lekker buiten bent, in beweging. Hierdoor komen ook andere processen in beweging en heb je de mogelijkheid om de thema’s die bij jou spelen op een andere manier te benaderen. Een wandeling duurt max. 1,5u. 

Online een nieuwe stap

 Online vanuit je eigen stoel, in je eigen omgeving aan de slag met jezelf.  We pakken met dit korte en effectieve traject aan wat voor jou belangrijk is. Meer weten? Klik dan op onderstaande knop. 

 

Strippenkaart

Je wilt wel begeleiding, maar dan op het moment dat jij de behoefte hebt. Is er niet echt sprake van een coachvraag, maar wil je even sparren, heb je een klankbord nodig op het moment dat het voor jou nodig is of gewoon even een luisterend oor? Dan is de strippenkaart wat voor jou!  Door de strippenkaart houd jij regie op die momenten dat het nodig is. De strippenkaart bestaat uit 4 strippen van één uur en kost €250,00*.

Teamontmoeting Als rouw je raakt op de werkvloer

Wat als in je team een collega overlijdt? De leegte die de collega achter laat kan veel verdriet veroorzaken. Vaak wordt het verdriet om een collega als minder belastend gezien met andere woorden, dat het minder erg is dan als het een naaste is. Inmiddels weet ik wel anders. En gelukkig weten organisaties en bedrijven dat ook. Een teamontmoeting is geen workshop of training. Het is een moment met het gehele team om stil te staan bij het verdriet en gemis van de collega. Maar ook om herinneringen op te halen, waardoor er ook ruimte is voor een lach. 

Een teamontmoeting is persoonlijk en afgestemd op de behoeften van een team. Het is elke keer weer een uniek en bijzonder moment. Deze ontmoeting is ook mogelijk voor andere groepen

Mijn praktijkruimte

De coach trajecten vinden plaats bij mij aan de keukentafel, bij jou, online of wandelend in Apeldoorn. Waar je ook voor kiest, ik zorg dat je hier de rust, ruimte en tijd vindt om aan de slag te gaan.

Mijn ‘brede’ coachopties in Apeldoorn zijn eenvoudig te bereiken, dicht bij de snelweg en treinstation en relatief dicht bij het centrum.  Online is natuurlijk in je eigen omgeving achter je laptop via mail & zoom of via de telefoon.

Ik hoop je snel te zien of te spreken, 

Miranda

Dan nog even dit

Het gesprek heeft als doel om even elkaar te ontmoeten. Dit kan telefonisch, online, bij mij of bij jou thuis* Dit is geheel gratis en vrijblijvend. 

*bij jou thuis kan bij een kennismaking alleen als jij in de gemeente Apeldoorn of omstreken woont. 

Dit betekent ook dat er geen wachttijden zijn en dat je redelijk snel bij mij terecht kan. 

Dat is natuurlijk jammer. Maar werkgevers blijken vaak bereid in de kosten voor coaching tegemoet te komen. Verder zijn er nog andere mogelijkheden. Wil je hier meer over weten neem dan contact met mij op.

Als een afspraak niet door kan gaan, kan je deze tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen. Bij een afzegging binnen 24 uur behoud ik het recht om een deel van het tarief in rekening te brengen. Bij een gemiste afspraak; geldt het 100% tarief. Afzeggen kan telefonisch, via whatsapp of via email. Voor meer informatie zie mijn algemene voorwaarden. 

Mijn tarieven noem ik investeringen, omdat het hier gaat om investeren in jouw zelf. Dit is net zo belangrijk omdat het investeren is op de lange termijn. Alle bedragen zijn speciaal voor jou als particulier vrij van BTW. Voor bedrijven/ondernemers zijn er andere investeringen van toepassing. Deze staan vermeld op de betreffende pagina’s.

Als mijn tarieven voor jou als particulier een belemmering zijn, neem dan toch contact met mij op. Dan kunnen wij samen kijken wat er voor alternatieven zijn. 

Ben je wat overweldigd door de mogelijkheden of vind je het idee van coaching best spannend? Dan kan het fijn zijn om eerst kennis met elkaar te maken. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Om daarvoor een afspraak te maken kan je mij bellen of whatsappen op 06-37118980 of stuur een email naar info@startmoment.nl. 

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

“Be strong enough to stand alone, smart enough to know when you need help and brave enough to ask for it”

Ziad K. Abdelnour