fbpx
startmoment

Laat mij helpen jou te laten ontdekken wat jij nodig hebt om voluit te leven

Ontdek je verlangen en hoe je hier een eerste stap naar toe kan zetten

Je bent geraakt door kanker en deze diagnose heeft jouw wereld volledig op zijn kop gezet. De ziekte heeft je door diepe dalen geleid en het is elke dag weer een gevecht.

Je hebt het gevoel dat je jezelf aan het wegcijferen bent en dat je zelfbeeld niet meer zo positief is. Voluit leven is wat je voorzichtig weer kan en wilt gaan doen, maar iets weerhoudt je daarbij. Herken je dit? Ben je op zoek naar veerkracht en wil je je zelfbeeld verbeteren? Dan kan ik je hierbij helpen!

Laat mij je helpen te ontdekken

Wat levert de ontdekkingssessie mij op?

  • Je ontdekt waar je tegen aanloopt
  • Je krijgt meer duidelijkheid over jezelf en jouw situatie
  • Je krijgt veel tips
  • Je ontdekt je verlangen en welke stap je hier naar toe kan zetten

Jouw gratis ontdekkingssessie

De persoonlijke ontdekkingssessie is gratis en geeft je meteen de kans om kennis met mij te maken.  

Ik reserveer 30 minuten van mijn tijd om samen met jou te ontdekken waar je tegenaan loopt, waardoor je niet voluit kan leven. Het kan een eigen vraag zijn, maar ook naar aanleiding van een blog of een oefening die je hebt gedownload. 

Ik beloof je dat je veel tips en inzichten van mij zult krijgen. Mochten we een wederzijdse klik voelen, dan kan ik je eventueel een aanbod doen voor een vervolg. Uiteraard ben je vrij om ermee te doen wat  je wilt. 

Als je je hebt aangemeld voor de sessie, maken we samen de afspraak wanneer we de sessie online of telefonisch hebben.

Ik spreek je snel. 

Miranda 

Wat gaat er gebeuren?

  • Je meldt je aan voor een ontdekkingssessie met mij op een voor jou geschikt moment
  • We maken per mail een online afspraak via Zoom
  • De sessie duurt 30 minuten
  • Deze sessie is ook heel geschikt als je wilt weten of een coachtraject iets voor jou is
startmoment

Mijn naam is Miranda Kalksma. Ik heb van dichtbij mogen meemaken hoe de relatie tussen twee partners op een negatieve manier veranderde. Ze raakten elkaar steeds verder kwijt, doordat zij niet meer met elkaar (konden) communiceren. Maar zij raakten ook zichzelf kwijt en daardoor de lust in het leven. 

Als je met mij werkt, verwacht ik inzet. Ik wacht niet af, maar ik neem actie. Inzichten en ideeën die niet meteen uitgevoerd worden lossen op en worden vergeten. Ik help je hierbij om je inzichten toe te passen en je ideeën uit te voeren. 

Ik gebruik mijn intuïtie en zet veel positiviteit in. Hierbij houd ik rekening met jou, jouw gedachten en jouw gevoelens. 

Coaching gaat niet over mij, maar over jou. Ik geef je eigenlijk een klein zetje, zodat jij deze ontdekkingssessie succesvol kan maken en voluit kan leven.

Meld je hieronder aan en ik neem snel contact met je op.

Aanmeldformulier voor de ontdekkingssessie
* verplicht veld