Persoonlijk online sessie


Wil jij weer je eigen plek innemen en je niet meer moe, geleefd en verdrietig voelen?

Of vul het aanmeldformulier verder op de pagina in.

startmoment

Persoonlijke online sessie

De persoonlijke online sessie is gratis en geeft je meteen de kans om kennis met mij te maken.  

Ik reserveer 30 minuten van mijn tijd om samen met jou te ontdekken waar je tegenaan loopt, waardoor je niet voluit kan leven. Het kan een eigen vraag zijn, maar ook naar aanleiding van een blog of een oefening die je hebt gedownload. 

Ik beloof je dat je veel tips en inzichten van mij zult krijgen. Mochten we een wederzijdse klik voelen, dan kan ik je eventueel een aanbod doen voor een vervolg. Uiteraard ben je vrij om ermee te doen wat  je wilt. 

Als je je hebt aangemeld voor de sessie, maken we samen de afspraak wanneer we de sessie online of telefonisch hebben.

Ik spreek je snel. 

Miranda 

Wat levert de persoonlijke sessie mij op?

Meld je hier aan voor je gratis persoonlijke online sessie
* verplicht veld
Ik zorg dat je duidelijkheid krijgt over hoe jij wilt omgaan met de gevolgen van het ziek zijn. Welke rol je daarin speelt en welke keuzes je wilt maken. Je ontdekt hoe je weer de regie in eigen hand kan nemen.
miranda kalksma startmoment