Recenties


Referenties zijn heel persoonlijk. Ze geven een korte impressie hoe iemand het contact, een traject met mij heeft gevonden. Hoe zij mij als coach (bij kanker) hebben ervaren of de resultaten die zij hebben bereikt. Ik heb er hier een aantal gezet. 

Wat ze over mij zeggen

startmoment
'Als rouw je raakt op de werkvloer'
Ik vond de bijeenkomst bijzonder en waardevol. Nogmaals hartelijk dank.
startmoment verdrietpoppetje
ManagerTeam Visio
Nijmegen
startmoment
Ik heb het wandelcoachtraject met Miranda gedaan en heb dit als erg prettig ervaren. Ik wilde me beter voelen en kwam er zelf niet uit. Dit is zeker bereikt. Ik voel me niet meer verloren en het gaat een stuk beter. Zij heeft veel geluisterd en goede adviezen gegeven. Ik voel me nu weer veel beter en heb handvatten gekregen waar ik in de toekomst ook mee aan de slag kan. Ik ben blij dat ik dit gedaan heb.
startmoment
Ariënne
Dierenarts assistent
Miranda is een plezierig mens. Zij geeft veel ruimte om te praten en luistert uitstekend. Zij heeft mij de nodige bagage gegeven om de gezondheidsproblemen met mijn echtgenoot wat beter te hanteren. Het buiten zijn geeft een extra dimensie en maakt daardoor alles luchtiger. Als mantelzorger Een echte verademing Het was goed zo.
startmoment
Ineke Daub
Apeldoorn
Ik ben zeer tevreden over de aanpak vanuit Startmoment/Miranda Kalksma. Ik heb bij Miranda een online coachingstraject gevolgd. Eigenlijk kwam dat op het goede moment. Ik worstelde met mijn moeheid na het traject van kanker. De kanker is uit mijn lichaam en je denkt dat je alles weer aan kan. Totdat ik in de gaten kreeg dat ik nog midden in de verwerking zit/zat. Je denkt dat je alles weer aan kan, totdat je merkt dat dat niet lukt. Ondanks scepsis dat online coaching niet zo bij mij pastte (meer door onbekend maakt onbemind) moet ik zeker zeggen dat het me goed bevallen is. Ik kan het een ieder aanraden!
startmoment
Wilfried Buijs
Eerbeek
Ik heb een wandelcoachtraject met Miranda gedaan. In deze sessies heeft zij mij verder geholpen bij het ontdekken van patronen en het creëren van meer balans in mijn leven. Door letterlijk en figuurlijk stil te staan bij bepaald gedrag zijn veel dingen duidelijk geworden en kreeg ik meer grip op de situatie. Miranda was absoluut een betrokken coach. Ik voelde me veilig bij haar en had het idee dat ik alles kon bespreken. Ik werd niet veroordeeld.
wandelcoaching startmoment
Marjolein
Manager
Ik vond het erg leuk dat ik een online ontdekkingssessie met Miranda gewonnen had op het Borstkankersymposium. Super handig dat het zo via de laptop lekker thuis kon. Fijn dat ze goed naar me luisterde en mij adviezen gaf waar ik echt iets mee kan. Ik vond het prettig om met haar te praten, ze was meelevend, duidelijk, vriendelijk, belangstellend en attent.
startmoment
Trees Wieremga
Amersfoort
Ik kwam bij Miranda omdat ik wilde leren omgaan met de gevolgen van mijn nieuwe situatie, namelijk de ziekte en de gevolgen ervan. Hetvoelde vertrouwd en prettig om met Miranda in gesprek te zijn. Haar insteek van haar aanpak was dat ze keek naar wat ik nodig had. Ik ben heel tevreden en wat zij mij heeft geleerd is vertrouwen te hebben in mijn eigen instinct.
Startmoment Apeldoorn
Suzan
Apeldoorn
Terugkijkend op de online ontdekkingssessie vond ik het makkelijk om met Miranda te communiceren, ging als haast vanzelf. (Op de technische kant na dan, maar dat was vlot aangepast!). Ik voelde geen drempel bij haar om over mezelf te vertellen, en ik vond dat zij goed oppikte waar de essentie zat. Ook de tip zal ik zeker oppakken! Ik denk dat zij zich goed kan verplaatsen in een ander, en zowel praktische als andere dingen helder kan schetsen, en deze zodanig aanreikt dat de ander (ik in dit geval) er wat mee kunnen.
startmoment
Marloes van Esterik
Lelystad
Ik ben erg tevreden over de coaching, want er was vertrouwen; wat ik heel erg belangrijk vind. De aanpak vond ik erg professioneel. Ik kreeg op een leuke manier feedback. Door oefeningen met elkaar kreeg ik inzicht in de samenhang en verschillen tussen mijn gevoelens, emotie en de werkelijkheid. Miranda heeft mij geleerd meer in mijzelf en mijn vaardigheden te vertrouwen en te geloven. Hierdoor ben ik zelfverzekerder geworden en heb ik meer vertrouwen in mijzelf gekregen. Ik vond het een zeer prettige samenwerking.
Startmoment
Funda
Schadeadviseur, Apeldoorn

"Ik vertrouw en geloof meer in mijzelf!"

Ik heb online via Zoomlink 'Mijn ontdekkingssessie' met Miranda gehad. Dit gesprek verliep heel gezellig en voelde goed aan. Miranda heeft mij een aantal goede tips gegeven met betrekking tot mijn re-integratie, die ik zeker ga meenemen.
Ilona Willemsen
Thuiszorgmedewerkster
Miranda heeft mij een spiegel voorgehouden en mij tips gegeven om nog beter door te vragen. Niet te gauw tevreden te zijn met het antwoord wat een cliënt geeft. Hoe komt iemand in beweging. Meer de cliënt motiveren dan te adviseren. Miranda is oprecht geïnteresseerd in je. Zij is professioneel, straalt rust uit en is heel toegankelijk.
startmoment
Esther
Fin. Adviseur, Apeldoorn
Vanuit een niet werkende situatie was ik op zoek naar het beroep dat bij mij paste, op wat voor manier dan ook. Ik vond Miranda erg prettig in de omgang, heel vertrouwd en eerlijk, ze kwam snel 'to the point' bij mij, maar zette me wel aan het denken als ik me er te gemakkelijk vanaf wilde maken. Er werd niets overhaast en het hele traject werd grondig aangepakt. Miranda zorgde ervoor dat ik zelf ging nadenken (wat ik erg lastig vond). Haar aanpak en humor sprak mij erg aan en zo werd het hele traject bijna ‘gezellig’, waarbij Miranda ervoor zorgde dat ik mijn doel niet uit het oog verloor. Ik ben tevreden, omdat ik gekomen ben bij de opleiding (doktersassistente) die ik graag wil gaan doen. Het belangrijkste wat ik van haar heb geleerd is: "Durf te staan voor wie je bent, durf uit te komen voor wat je wilt en durf te zeggen dat je mooi bent zoals je bent".
startmoment
Mirka
Apeldoorn
Ik vond het lastig om met de ziekte van mijn man om te gaan. Ik voelde mij daardoor ook minderwaardig. Door onze gesprekken durf ik het nu beter van mij af te schrijven en af te praten. Miranda was altijd erg betrokken en haar inzet is fantastisch.
Startmoment
Teunie
Huisvrouw, Apeldoorn
"Mijn werkplezier is weer terug!" Ik was op zoek naar meer werkplezier en vroeg mij af of ik wel op de juiste plek zat. Miranda zorgde ervoor dat ik mij veilig voelde en daardoor alles kon zeggen wat ik wilde. Door door te vragen raakte zij een dieper liggende emotie bij mij, wat goed aanvoelde. Ik leerde trots op mijzelf te zijn en niet te kritisch voor mijzelf te zijn. En die werkplek? Daar zit ik zeker nog op mijn plaats, nadat ik wat veranderingen en stappen heb ondernomen.
startmoment
Marcel
Pensioenjurist, Zwolle
"Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen." Ik heb met Miranda een coachingstraject via het werk doorlopen. Dit heeft mij zoveel goed gedaan. Het heeft mij als persoon sterker gemaakt. Ik heb er meer zelfvertrouwen door gekregen en betere kijk op mijzelf. Mocht je twijfelen deze stap wel of niet nemen; ik zeg DOEN. Ik denk er nog steeds met een goed gevoel aan terug.
Silvia
Schadeadviseur, Dieren
"Spontaan en doelgericht" Ik wilde inzicht in wat mij belemmerde in de stappen die ik nog wilde maken binnen mijn eigen onderneming. Ik bleek voldoende te hebben aan één coachsessie van Miranda. Het was een eyeopener dat ik eerst de tijd en ruimte voor mijzelf moet nemen. Het gesprek was spontaan en toch heel doelgericht.
Miriam
Verlies en rouw begeleider, Apeldoorn
Ons contact was echt wel weer een eyeopener. We zijn dan wel in het diepe gesprongen, maar als er teveel omheen gedraaid wordt dan werkt dat bij mij zeker niet altijd. Ik wil graag direct naar de het "probleem" en dat oplossen. Dus ik vond het wel prettig. Ik voelde mij op mijn gemak, waardoor ik zo open was. Ik ben zeer tevreden over de coaching. Ik ben goed aan het denken gezet , sommige dingen waren al wel bekend, maar andere toch ook heel verrassende uitkomsten
startmoment
Tanja
Apeldoorn

Meer weten...

Ben je nieuwsgierig geworden naar wie ik dan ben of welke mogelijkheden er zijn? Klik dan hier onder op jouw keuze.

startmoment

Miranda Kalksma

Coach bij kanker en toegepast psycholoog

startmoment

Mijn aanbod

Coachtrajecten en workshosp