Tarieven werkgever


 

“Be strong enough to stand alone, smart enough to know when you need help and brave enough to ask for it”

 


Voor de werkgever

Let op, ik hanteer verschillende tarieven voor particulieren en bedrijven!

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij beginnen altijd met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Echter is een Tijdens dit gesprek maken wij kennis met elkaar en bespreken alvast kort de coachvraag. Samen beslissen wij of wij verder met elkaar op pad gaan. Het is aan u, als werkgever of u bij dit gesprek aanwezig bent. 

Intake gesprek

Voorafgaand aan ons intake gesprek vul de werknemer thuis alvast een intakeformulier in. Dit formulier werk ik van te voren uit en bespreken wij vervolgens samen. Wij bekijken samen in dit eerste gesprek welke vorm van coaching bij de hulpvragen past en leggen de eerste doelen vast

Verder

Binnen een coachtraject staat het vertrouwen in elkaar voorop. De communicatie tussen u en uw medewerker is daardoor erg belangrijk. De medewerker heeft zijn of haar eigen verantwoordelijkheid om de doelen te realiseren. De medewerker is hier ook degene die u op de hoogte houdt van de inhoudelijke ontwikkelingen. Als er behoefte is aan een voortgangsverslag of een eindverslag, zal ik deze op alleen verzoek van uw medewerker doorsturen. Een tussentijds overleg, altijd samen met u en uw medewerker, is zeker mogelijk. U begrijpt dat ik hierbij de privacyregels en de AVG moet opvolgen. Mijn uitgangspunt is ten alle tijden dat degene die gecoacht wordt centraal staat. 

Locatie en investering

startmomentOp mijn locatie: voor coaching via de werkgever is er een standaard uurtarief € 105,00 (vrijgesteld van BTW) per uur.

Op uw locatie: buiten de gemeente Apeldoorn geldt een toeslag van reiskosten 

Maatwerk: Maatwerk is altijd mogelijk en vaak ook meer gewenst. Er is zo meer ruimte voor de ontwikkeling van uw medewerker wat vervolgens een positieve uitwerking heeft binnen uw bedrijf.  Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. Ik zal dan afhankelijk van de coachvraag, behoefte een passende voorstel maken.

 Trajecten: Ik maak ook gebruik van trajecten. Als voorbeeld het traject Vol Veerkracht. Dit is een 16 weeks traject waarbij intensief wordt gewerkt met een coachee. Dit is een voorbeeld van maatwerk, die ik kan aanbieden. Heeft u interesse om dit traject aan één van uw medewerkers aan te bieden, dan geldt de investering die voor bedrijven/ondernemers wordt genoemd.


Dan nog  even dit:

  • Een kennismakingsgesprek is altijd gratis;
  • De duur van een coachgesprek is 60 of 90 minuten;
  • Er is geen doorverwijzing nodig om van mijn diensten gebruik te maken;
  • Er is geen sprake van een wachttijd; je kan bijna direct bij mij terecht;
  • Mijn diensten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Werkgevers blijken vaak bereid in de kosten voor coaching of psychosociale hulp tegemoet te komen. Neem contact met mij op voor andere mogelijkheden;

Als een afspraak niet door kan gaan, kan deze tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Bij een afzegging binnen 24 uur behoud ik het recht om een deel van het tarief in rekening te brengen. Bij een gemiste afspraak; dan geldt het 100% tarief. Afzeggen kan telefonisch (06-37118980) of via email (info@startmoment.nl).

 Ik wil kennismaken

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend


Klik hier voor mijn algemene voorwaarden.