fbpx
startmoment

Ik zet nu een nieuwe stap

 

Ben jij klaar om 6 weken intensief en krachtig met jezelf aan de slag te gaan?

 

Zodat je vol vertrouwen weer een nieuwe stap zet

Jij of je partner* heeft kanker en deze diagnose heeft jouw wereld volledig op zijn kop gezet. De ziekte heeft jullie door diepe dalen geleid en het is elke dag weer een gevecht.

Je hebt geen grip meer op de situatie en je merkt dat je jezelf altijd aan het wegcijferen bent. Ook de omgeving heeft geen oog meer voor jou. Je voelt je boos, machteloos en verdrietig. Je voelt geen waardering en de communicatie tussen jou en je partner is behoorlijk verstoord. Je durft niet te zeggen dat je het met jou niet goed gaat, want jij moet de sterkste zijn.

Herken je dit? Merk jij dat jij geconfronteerd wordt met jezelf en dat je energie uit je wegstroomt. Ben je jezelf in de afgelopen periode kwijtgeraakt en weet je niet meer hoe je de weg naar jezelf terugvindt? Ben je op zoek naar nieuwe energie en wil je je zelfbeeld verbeteren? Maar dan op een kort en krachtige manier? Dan kan ik je hierbij helpen!

Laat mij je helpen en zet een nieuwe stap

Wat levert het mij op?

 
 • Een positief zelfbeeld ondanks de uitdagingen in je leven
 • Een goede manier om met je gezin en je omgeving om te gaan
 • Acceptatie en grip op wat de ziekte van je partner aanricht in je leven
 • Een manier om angst los te laten en te accepteren
 • Nieuwe energie en de passie voor het leven
 • Veerkracht om vol vertrouwen je toekomst weer te zien

En wat levert het mij nu echt op?

startmoment

En wat raak ik kwijt?

startmoment

Een nieuwe stap; het 6 weekse coachtraject

Wat ga je doen in 6 weken tijd: 

 • We beginnen met een telefonisch gesprek om te achterhalen wat je nodig hebt en wat je wilt bereiken;
 • We hebben 3 sessies; online en/of bij mij in de praktijk of wandelend;
 • Je krijgt veel tips, oefeningen en handvatten ter ondersteuning van jouw groeiproces;
 • Ik ben via whatsapp of email beschikbaar voor al jouw vragen over de groei van jouw zelfbeeld en veerkracht;
 • We pakken aan wat op dit moment voor jou het belangrijkst is om te weten en te doen, om zo nieuwe stappen te zetten

Jouw persoonlijke traject: 

Laten we samen aan de slag gaan. Je krijgt 1 op 1 coaching die helemaal op jou is gericht! Raak geïnspireerd door deze verandering die jij gaat creëren in jouw leven. Begin nu en leer over en van jezelf. Krijg een beter gevoel, bouw je veerkracht op en zie weer de mogelijkheden door deze nieuwe stap. Het traject is kort, daadkrachtig en intensief.

 

Jouw investering in dit 6 weekse programma is  € 447,00 **

1 op 1 coaching

Helemaal op jou gericht

startmoment

Mijn naam is Miranda Kalksma. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe de relatie tussen twee partners op een negatieve manier veranderde. Ze raakten elkaar steeds verder kwijt, doordat zij niet meer met elkaar (konden) communiceren. Maar zij raakten ook zichzelf kwijt en daardoor de lust in het leven. 

Als je met mij werkt, verwacht ik eigen verantwoordelijkeheid en inzet. Inzichten en ideeën die niet meteen uitgevoerd worden, lossen op en worden vaak vergeten. Actie ondernemen is daarom belangrijk. Ik help je hierbij om je inzichten toe te passen en je ideeën uit te voeren. 

Ik gebruik mijn intuïtie en zet veel positiviteit in. Hierbij houd ik rekening met jou, jouw gedachten en jouw gevoelens. 

Dit traject gaat niet over mij, maar over jou. Ik help je en loop een stukje met je mee, zodat jij deze nieuwe stap succesvol kan maken en voluit kan leven.

*Dit traject is niet alleen geschikt voor vrouwen die zelf geraakt zijn door kanker, maar ook voor hen die een partner hebben die kanker heeft.

**Dit bedrag is speciaal voor jou als particulier. Voor bedrijven/ondernemers is de investering met dezelfde voorwaarden € 547,00. Vrijgesteld van BTW