Videoserie over vragen bij kanker


Een kijkje achter mijn schermen

Ben jij ook benieuwd naar de vragen die ik krijg als ik vrouwen coach die geraakt zijn door kanker? De thema’s die spelen zijn heel divers en voor iedere vrouw is het weer anders. 

Ik wil jou de kans geven om wat vragen met jou door te nemen en heb daarom een drie-delige videoserie opgenomen. 

In de onderstaande video nodig ik jou uit voor deze serie.

Drie video's

Ik bespreek drie verschillende soorten vragen die ik tegenkom in mijn coachpraktijk. Drie vragen die spelen rondom kanker. In de korte video’s neem ik je mee in een vraag, mogelijke antwoorden, tips en voorbeelden. 

Vragen die kunnen gaan over waar jij tegen aanloopt

De vragen zijn divers en zijn uniek omdat iedere vrouw die bij mij komt uniek is. Misschien herken je ook een vraag en ben je benieuwd wat je daarmee kan doen

Nieuwsgierig?

Of je nu geraakt bent door kanker of je partner, kind, moeder, vader of iemand die je kent. Kanker raakt ons allemaal, op diverse lagen en levensgebieden. Weet dat je altijd je vragen kan stellen, bij mij zijn vragen nooit raar of stom. Vragen kunnen de weg zijn naar mogelijkheden.

Startmoment
Voor vrouwen die geraakt zijn door kanker

Ik zorg dat je duidelijkheid krijgt over hoe jij wilt omgaan met de gevolgen van het ziek zijn. Welke rol je daarin speelt en welke keuzes je wilt maken. Je ontdekt hoe je weer de regie in eigen hand kan nemen