fbpx
startmoment

Wil jij met veerkracht voluit leven, ondanks dat je geraakt bent door kanker?

Vind jezelf weer terug, zodat je vol vertrouwen de toekomst weer inziet

Je* bent geraakt door  kanker en deze diagnose heeft jouw wereld volledig op zijn kop gezet. De ziekte heeft je door diepe dalen geleid en het is elke dag weer een gevecht.

Je hebt geen grip meer op de situatie en je merkt dat je jezelf altijd aan het wegcijferen bent. Ook de omgeving heeft geen oog meer voor jou. Je voelt je boos, machteloos en verdrietig. De emoties razen door je lijf. Je voelt geen waardering en de communicatie tussen jou en je partner is behoorlijk verstoord. Je durft niet te zeggen dat je het met jou niet goed gaat, want jij moet de sterkste zijn. Het voelt niet alleen alsof je moet vechten tegen die ziekte, maar ook nog tegen alles in en om je heen. 

Herken je dit? Merk jij dat jij geconfronteerd wordt met jezelf en dat je energie uit je wegstroomt. Ben je jezelf in de afgelopen periode kwijtgeraakt en weet je niet meer hoe je de weg naar jezelf terugvindt? Ben je op zoek naar veerkracht en wil je je zelfbeeld verbeteren? Dan kan ik je hierbij helpen!

Laat mij je helpen en ontwikkel weer veerkracht

Wat levert het mij op?

 • Een positief zelfbeeld ondanks de uitdagingen in je leven
 •  Een goede manier om met je gezin en je omgeving om te gaan
 • Acceptatie en grip op wat de ziekte aanricht in je leven
 • Een manier om angst los te laten en te accepteren
 • Nieuwe energie en de passie voor het leven
 • Veerkracht om vol vertrouwen je toekomst weer te zien

Wat leer je tijdens dit traject?

Vol Veerkracht; het 16 weekse coachtraject

In 16 weken tijd: 

 • We beginnen met een ontdekkingssessie om te achterhalen wat je nodig hebt en wat je wilt bereiken
 • We hebben minimaal 8 sessies (min 90 min); op mijn of jouw locatie 
 • Je krijgt veel tips en handvatten ter ondersteuning van jouw proces
 • Ik ben online beschikbaar voor al jouw vragen over de groei van jouw zelfbeeld en veerkracht
 • We pakken alle thema’s aan die voor jou belangrijk zijn om te weten en te doen, om zo vol veerkracht voluit te leven
 • Ik zet die coachmethodes en middelen in om voor jou een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken

1 op 1 coaching op jou gericht: 

Laten we samen aan de slag gaan. Je krijgt 1 op 1 coaching die helemaal op jou is gericht! Raak geïnspireerd door deze verandering die jij gaat creëren in jouw leven. Begin nu en leer over en van jezelf. Krijg een beter gevoel en zie weer de mogelijkheden. Wees wel bereid om hier tijd, inzet en energie in te steken. Actie leidt tot veerkracht. 

Jouw investering in dit 16 weeks traject is € 1.297,00 **

Ben jij klaar om angst, somberheid, twijfel, negatieve gedachten, frustratie, gestresstheid en minderwaardigheid los te laten en om te zetten in energie, zelfvertrouwen, zingeving, vergroting van je eigenwaarde en plezier?

startmoment

Mijn naam is Miranda Kalksma. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe de relatie tussen twee partners op een negatieve manier veranderde. Ze raakten elkaar steeds verder kwijt, doordat zij niet meer met elkaar (konden) communiceren. Maar zij raakten ook zichzelf kwijt en daardoor de lust in het leven. 

Als je met mij werkt, verwacht ik eigen verantwoordelijkeheid en inzet. Inzichten en ideeën die niet meteen uitgevoerd worden lossen op en worden vergeten. Actie ondernemen is daarom belangrijk. Ik help je hierbij om je inzichten toe te passen en je ideeën uit te voeren. 

Ik gebruik mijn intuïtie en zet veel positiviteit in. Hierbij houd ik rekening met jou, jouw gedachten en jouw gevoelens. 

Dit traject gaat niet over mij, maar over jou. Ik help je en loop een stuk met je mee, zodat jij je veerkracht kan ontwikkelen, jezelf weer terugvindt en voluit kan leven.

*Dit traject is niet alleen geschikt voor vrouwen die zelf kanker hebben, maar ook voor vrouwen die een partner hebben met kanker. 

**Dit bedrag is speciaal voor jou als particulier. Voor bedrijven/ondernemers  is de investering met dezelfde voorwaarden € 1.569,00