Wereldkankerdag evenement


Even online in gesprek

Kanker zet je wereld op z'n kop

Ieder jaar wordt op Wereldkankerdag (4 februari) wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. Deze dag is gecreëerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, detectie en behandelingen aan te moedigen, maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker – én voor hun naasten of nabestaanden – te benadrukken.

Op en rond deze dag worden er allerlei evenementen georganiseerd in Nederland. Kijk op de website van wereldkankerdag welke evenementen er zijn en waar ze plaatsvinden. 

Ook Startmoment heeft een evenement. Hierover lees je verder op deze pagina. 

 

"Life is one of those precious fleeting gifts, and everything can change in a heartbeat"

(Onbekend)

Even online in gesprek

Ook Startmoment doet mee met de Wereldkankerdag. Veel evenementen zijn op locatie en kunnen voor sommigen een drempel zijn vanwege vermoeidheid, mobiliteit of angst om steeds weer geconfronteerd te worden met hun ziekte. En zo zijn er misschien veel redenen waarom jij niet naar een evenement kan of wilt. 

In mijn coachtrajecten merk ik dat een luisterend oor heel erg belangrijk is en dat het voor velen erg prettig is om juist gehoord te worden. Gehoord worden zonder tegenspraak, ongevraagde en ongewenste adviezen, zich kunnen uiten zonder bang te zijn anderen te kwetsen. Deze mogelijkheid wil ik jou bieden. Een kort moment vanuit je eigen omgeving via de computer, whatsapp of email. 

Heb je een vraag, wil je je verhaal kwijt, wil je een tip etc? Geef je je dan hieronder op. Dinsdag 4 februari van 12.30 tot 15.30 zit ik voor jou klaar achter mijn laptop en telefoon. Je kan mij mailen, whatsappen of we gaan samen online (zoom). Kies ‘Even jouw moment’.

Hoe gaat het dan verder? 

Je geeft je op voor 3 februari. Vervolgens hebben wij op 4 februari contact op de manier die jouw voorkeur heeft. 

 

startmoment

Wil jij even online in gesprek?

Meld je dan hieronder aan voor 3 februari

:

Als je je hebt aangemeld krijg je een bevestiging in je mailbus. Je kan als je wilt verder kijken op mijn website of misschien wil je wat van mijn blogs lezen? Dan kan hier.

Miranda Kalksma

Mijn naam is Miranda Kalksma en ik ben coach bij kanker. Ik coach vrouwen als zij bijvoorbeeld last hebben van vermoeidheid bij en door kanker. Met mijn aanpak help ik je beter omgaan met die vermoeidheid, waardoor je meer veerkracht opbouwt en je positiever in het leven staat. 

Door deze ziekte kan je ook het gevoel hebben dat je jezelf kwijt bent geraakt. Je niet meer gezien of gehoord voelen door deze ziekte. Ik help je jouw kwaliteit van leven (of zelfbeeld) te verbeteren, zodat je vol vertrouwen je pad verder vervolgt.

Je doet weer mee!

miranda kalksma startmoment