Zet online ‘een nieuwe stap’


Online coachtraject Een nieuwe stap: Je doet weer mee!

miranda kalksma Startmoment
Video afspelen

Ben jij er klaar voor? Om 6 weken intensief online met jezelf aan de slag te gaan? Om met of aan je vermoeidheid, je angsten of je twijfels rondom kanker en jezelf te werken? Klaar om een nieuwe stap te zetten; je doet weer mee, maar wel op jouw manier en op jouw tempo!

Jij hebt kanker of kanker gehad* en deze diagnose heeft jouw wereld volledig op zijn kop gezet. De ziekte heeft je door diepe dalen geleid en het is elke dag weer een gevecht. 

Het voelt alsof je de grip op de situatie bent kwijtgeraakt. Ook de omgeving lijkt geen oog meer voor jou te hebben; “je bent toch klaar met de behandeling?”. Je voelt je boos, machteloos en verdrietig. Je voelt geen waardering en de communicatie tussen jou en je partner of omgeving is behoorlijk verstoord. Je durft niet te zeggen dat je het met jou niet goed gaat, want jij wilt ze er ook niet nog meer mee belasten.

Herken je dit? Merk jij dat jij geconfronteerd wordt met jezelf en dat je energie uit je wegstroomt. Ben je jezelf in de afgelopen periode kwijtgeraakt en weet je niet meer hoe je de weg naar jezelf terugvindt? Ben je op zoek naar nieuwe energie en wil je je zelfbeeld verbeteren? Maar dan op een kort en krachtige manier? Dan kan ik je hierbij helpen!

* Dit traject is ook zeer geschikt voor partners, ouders, (volwassen) kinderen en/of mantelzorgers die te maken hebben met naasten met kanker. De angst, het verdriet, de zorg, de gedachten die je niet wilt hebben; dit kan ervoor zorgen dat jij ook de grip verliest op je eigen leven. 

startmoment

Ballast verliezen levert jou nu winst op

Wat raak ik kwijt?

Wat levert het mij op?

Wat houdt het 6 weken online traject in?

Wat ga je doen in 6 weken tijd?

 • We beginnen met een telefonisch gesprek om te achterhalen wat je nu nodig hebt en wat je wilt bereiken;
 • We hebben 3 online coach sessies van ongeveer 1.5 uur;
 • Je krijgt veel tips, oefeningen en handvatten ter ondersteuning van jouw groeiproces;
 • Ik ben via whatsapp of email beschikbaar voor al jouw vragen over de groei van jouw zelfbeeld en veerkracht;
 • We pakken aan wat op dit moment voor jou het belangrijkst is om te weten en te doen, om zo nieuwe stappen te zetten

Jouw persoonlijke traject: een nieuwe stap

Laten we samen aan de slag gaan. Je krijgt 1 op 1 coaching die helemaal op jou is gericht! Raak geïnspireerd door deze verandering die jij gaat creëren in jouw leven. Begin nu en leer over en van jezelf. Krijg een beter gevoel, bouw je veerkracht op en zie weer de mogelijkheden door deze nieuwe stap. Het traject is kort, doelgericht en intensief.

Jouw investering:

 €225,00*

Ben jij klaar voor:

 • Een positief zelfbeeld ondanks de uitdagingen in je leven
 • Een goede manier om met je gezin en je omgeving om te gaan
 • Acceptatie en grip op wat de ziekte van je partner aanricht in je leven
 • Een manier om angst los te laten en te accepteren
 • Beter omgaan met vermoeidheid
 • Nieuwe energie en de passie voor het leven
 • Veerkracht om vol vertrouwen je toekomst weer te zien
online startmoment
miranda kalksma startmoment

Mijn naam is Miranda Kalksma. Ik ben coach bij kanker en toegepast psycholoog. Ik coach vrouwen die geraakt zijn door kanker door hun veerkracht op te bouwen.

Als je met mij werkt, verwacht ik eigen verantwoordelijkheid en inzet. Inzichten en ideeën die niet meteen uitgevoerd worden, worden vaak door jezelf vergeten. Actie ondernemen is daarom belangrijk. Ik help je hierbij om je inzichten toe te passen en je ideeën uit te voeren. 

Ik gebruik mijn intuïtie en zet veel positiviteit in. Hierbij houd ik rekening met jou, jouw gedachten en jouw gevoelens. 

Dit traject gaat niet over mij, maar over jou. Ik help je en loop een stukje met je mee, zodat jij deze nieuwe stap succesvol kan maken en voluit kan leven. Meer over mij lezen? Volg deze link!

*De investering in dit online coachtraject is speciaal voor jou als particulier en dient voorafgaand aan de eerste sessie te zijn voldaan. Deze coachkosten komen waarschijnlijk niet voor vergoeding in aanmerking bij een zorgverzekering, maar het is zeker de moeite waard om hier toch naar te informeren.  

Werkgevers blijken vaak bereid in de kosten voor coaching tegemoet te komen. Verder zijn er nog andere mogelijkheden. Wil je hier meer over weten neem dan contact met mij op.

Wilt u dit traject als werkgever aanbieden aan uw medewerker, dan gelden dezelfde voorwaarden en de investering is € 325,00*.

*De genoemde bedragen zijn vrijgesteld van BTW.

Ben jij moe en dan niet gewoon moe,
maar is het een uitputtende en overvallende vermoeidheid?

Heb je het gevoel dat je de hele dag weinig tot niets uitvoert en
en toch in de avond uitgeblust op de bank ligt? 
Weet jij wat jou energievreters en energiegevers zijn?

In het energie dagboek ga je hier mee aan de slag en krijg je
inzicht in jouw dagelijkse activiteiten en hoe dit invloed heeft op jouw energie.

Startmoment energie dagboek

Liever persoonlijk contact?

Trekt het jou wel om 6 weken met jezelf aan de slag te gaan, zodat je de eerste stappen kan zetten richting voluit leven? Maar zie je het online niet zitten? Dan kan je deze 6 weken ook volgen via 1-op-1 coaching bij mij thuis, bij jou (gemeente Apeldoorn) of al wandelend in de mooie Apeldoornse natuur.  Meer weten? Klik dan op hieronder voor meer informatie. 

startmoment