Aanmeldpagina Ontdek je mentale veerkracht


Online coachtraject Ontdek je mentale veerkracht

Wat fijn dat je interesse hebt voor deze online training. Het is dapper dat je deze stap durft te zetten, want het begint met aan jezelf toe te geven dat het nu echt tijd is voor verandering. 

Op deze pagina kan je jezelf aanmelden en na de aanmelding krijg je allereerst een online intake formulier toegestuurd met daarin vragen die al wat duidelijkheid geven over jouw vragen en doelen tijdens deze online training. 

Maar ik wil je toch eerst wat uitleg geven over de inhoud. Onderstaand traject gaat over het ontdekken van je mentale veerkracht. Je zal merken dat iedere week een eigen thema heeft en daar hoort informatie en oefeningen bij. Naar aanleiding van jouw persoonlijke doelen kan het zijn dat de training hier en daar wat afwijkt om zo bij jouw doelen te passen. 

Het gehele traject bevat onderdelen die horen bij het ontdekken en versterken van jouw mentale veerkracht. Zo werk je aan volledig aan jezelf en pak je alles mee. 

6 weken traject Ontdek je mentale veerkracht

Week 1

Begin met zelfverkenning

 • Sessie 1 – Introductie en doelen: Nadat je online een intake formulier hebt ingevuld, starten we met een telefonisch gesprek om je behoeften en doelen te begrijpen en concreet te formuleren. Dit helpt ons om een aangepast plan voor jou te maken. De opdrachten die je online krijgt hebben elke week een ander thema. Onze online coachgesprekken gaan daar op door met de link naar jouw doelen. Uiteraard krijg je meteen een opdracht om mee aan de slag te gaan.

Week 2

Overwinnen van angst en stress

 • Sessie 2 – Angst en stress beheersen: Tijdens deze sessie richten we ons op het begrijpen en aanpakken van angst en stress. Je krijgt strategieën om deze negatieve gevoelens te verminderen.
 • Online coachsessie van ongeveer 1,5 uur

Week 3

Versterk je zelfvertrouwen

 • Sessie 3 – Bouw zelfvertrouwen: In deze sessie concentreren we ons op het versterken van je zelfvertrouwen. Je leert technieken om positiever over jezelf te denken.

Week 4

Werken aan veerkracht

 • Sessie 4 – Bouw veerkracht: Deze sessie gaat over het ontwikkelen van emotionele veerkracht. We behandelen manieren om stressvolle situaties te overwinnen en tegenslagen beter te verwerken.
 • Online coachsessie van ongeveer 1,5 uur

Week 5

Het verbeteren van communicatie en relaties

 • Sessie 5 – Communicatie en relaties: We richten ons op communicatievaardigheden en het verbeteren van relaties met anderen. Dit is belangrijk voor het creëren van een ondersteunende en positieve omgeving.

Week 6

Je toekomst positief vormgeven

 • Sessie 6 – Toekomstplanning in actie: In de laatste sessie kijken we vooruit. Je leert hoe je een positieve visie voor de toekomst kunt ontwikkelen en hoe je met hernieuwde energie je leven kunt voortzetten.
 • Online coachsessie van ongeveer 1,5 uur

Tijdens het hele traject krijg je en heb je toegang tot:

 • Wekelijkse tips en oefeningen om je groeiproces te ondersteunen.
 • Een persoonlijke chatondersteuning via WhatsApp of e-mail voor al je vragen en feedback.
 • Nuttige materialen en bronnen om je te helpen bij je ontwikkeling.

 

Jouw investering: €225,00 voor het volledige 6-weekse traject.*

Dit traject is bedoeld om jou te helpen een nieuw begin te maken, je mentale veerkracht op te bouwen en weer vol vertrouwen naar de toekomst te kijken. Het is kort, intensief en speciaal ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

Mijn naam is Miranda Kalksma, en ik zal je gedurende deze reis ondersteunen en begeleiden. Onze focus ligt volledig op jou en jouw welzijn. Laten we samen aan de slag gaan voor een positieve verandering in jouw leven.

Klaar om die nieuwe stap te zetten? Meld je hieronder aan voor de online training  ‘Ontdek je mentale veerkracht’ om te beginnen met je reis naar mentale veerkracht en emotionele stabiliteit.

Aanmelden kan ieder moment; zodat je kan starten met ontdekken!

Meld je hier aan

Lukt het niet om het formulier verstuurd te krijgen? Stuur mij dan een email (info@startmoment.nl) met daarin je gegevens en dat je je wilt aanmelden voor de online training. Dan neem ik contact met je op. 

Als je aangeeft welke keuze het best bij jou past, kan ik daar rekening meehouden en plannen we de coaching op die momenten in. Uiteraard plannen we dit samen tijdens ons eerste telefoongesprek.

Ben jij klaar voor:

 • Een positief zelfbeeld ondanks de uitdagingen in je leven
 • Een goede manier om met je gezin en je omgeving om te gaan
 • Een gezonder zelfbeeld en zelfvertrouwen
 • Een manier om angst los te laten en te accepteren
 • Beter omgaan met vermoeidheid
 • Nieuwe energie en de passie voor het leven
 • Veerkracht om vol vertrouwen je toekomst weer te zien
online startmoment

*De investering in dit online coachtraject is speciaal voor jou als particulier en dient voorafgaand aan de eerste sessie te zijn voldaan.  Je krijgt van mij na aanmelding een verzoek voor een Tikkie. Als deze is voldaan, ontvang jij je online intakeformulier. 

Deze coaching kosten komen waarschijnlijk niet voor vergoeding in aanmerking bij een zorgverzekering, maar het is zeker de moeite waard om hier toch naar te informeren.  

Werkgevers blijken vaak bereid in de kosten voor coaching tegemoet te komen. 

Wilt u dit traject als werkgever aanbieden aan uw medewerker, dan gelden dezelfde voorwaarden en de investering is € 325,00*. 

*De genoemde bedragen zijn vrijgesteld van BTW.

Wat is ook alweer het resultaat?

 • Verbeterde mentale veerkracht: je bent beter in staat om met uitdagingen en tegenslagen om te gaan . Hierdoor wordt je veerkrachtiger in het dagelijkse leven
 • Vermindering van angst en stress: je hebt technieken tot je beschikking om angst en stress beter te beheersen. Wat een groter gevoel van rust en welzijn geeft
 • Versterkt zelfvertrouwen: je ontwikkelt een positiever zelfbeeld en je hebt meer vertrouwen in je eigen kunnen
 • Verbeterde communicatie en relaties: Je kan effectiever communiceren, waardoor relaties kunnen verbeteren, wat weer kan bijdragen aan een gezonder ondersteunende omgeving
 • Positieve visie voor de toekomst: Je bent in staat om een positieve visie voor de toekomst te maken en met hernieuwde energie te werken aan je doelen
 • Je kan het geleerde steeds weer toepassen: door de oefeningen en opdrachten blijf je de verworven vaardigheden en inzichten toepassen; ook na de training
 • Persoonlijke groei: De training helpt je met groeien  en jezelf beter te begrijpen; dit kan leiden tot een hogere kwaliteit van leven
 • Positieve levenshouding en perspectief:  je hebt de mogelijkheid om het leven met gezond optimisme te benaderen en met vertrouwen naar de toekomst te kijken

Je wordt empowered en je bent in staat om met meer veerkracht en stabiliteit in het leven te staan.  Het resultaat is een verbeterde mentale gezondheid, welzijn en positievere levenshouding.