Werk met mij


Werk met mij

Laten we samen aan de slag gaan

Met een achtergrond in toegepaste psychologie, coaching bij kanker, positiviteit en vitaliteit, mindfulness based cognitieve therapie en gespecialiseerde training onder andere in rouw, in combinatie met mijn levenservaring, bied ik een bijzondere coaching ervaring voor mijn cliënten. Mijn benadering is verre van een standaard aanpak; het is volledig op maat gemaakt voor jou.

Ik zorg voor een vertrouwelijke en veilige situatie waarin je de tijd kunt nemen om te reflecteren op wat wel en niet werkt in jouw leven en waarom dat zo is. Mijn cliënten zijn gedreven vrouwen die streven naar persoonlijke groei, een dieper bewustzijn en een sterk verlangen om ongeacht de uitdagingen in hun leven zich vol zelfvertrouwen te voelen.

Mijn coachbenadering is holistisch, wat betekent dat ik kijk naar alle aspecten van je welzijn: mentaal, emotioneel en fysiek. Samen ontwikkelen we een op maat gemaakt plan dat past bij jouw unieke situatie. Mijn doel is om je te empoweren, zodat je de tools en kennis hebt om zelfstandig positieve veranderingen in je leven te realiseren.

  • Als coach ben ik nuchter, laagdrempelig, direct en maak graag een grapje
  • Ik werk vooral in en om Apeldoorn. Ik kom bij je thuis, of jij bij mij of we gaan lekker naar buiten
  • Online werk ik overal; ook buiten de grenzen van Apeldoorn
  • ‘Losse’ coachsessies duren 60 tot 90 minuten

Eerst kennismaken?

Ik kan mij voorstellen dat je eerst wilt kennismaken met mij. Een kennismaking is altijd gratis en kan telefonisch of bij mij thuis. 

Welkom in de wereld van aandacht voor jou

Ik bied diverse coach mogelijkheden namelijk; 1-op-1 coaching en wandelcoaching. Het is mogelijk om losse coachsessies met mij te hebben in plaats van een traject. Bij een traject kies je voor een vast aantal coachsessies. Bij ‘losse’ coachsessies betekent dat we per keer kijken wat er nog nodig is. Hieronder vind je de mogelijkheden van coaching en investeringen terug. Als je op de knop onder een wijze van coaching klikt kom je op de pagina die je meer informatie geeft en daar vind je ook de investering terug. Zit je zelf te denken aan iets anders? Neem dan vooral contact met mij op, dan kunnen we samen bekijken hoe we dat gaan aanpakken.

Vitaliteitscoaching

Welkom bij de reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Als jouw vitaliteitscoach  begeleid ik je als jij moeilijkheden ervaart in verschillende aspecten van jouw leven. Of te wel uitdagingen van het leven. Met een focus op mentale veerkracht, emotionele stabiliteit en fysieke gezondheid, bied ik jou persoonlijke begeleiding en maak ik gebruik van de positieve psychologie om jouw welzijn te verbeteren.

1-op-1 Coaching: Als coach sta ik voor je klaar, of je nu liever in jouw vertrouwde omgeving, bij mij thuis, of buiten in de natuur wilt afspreken. Ik pas mij aan jouw voorkeuren aan. Benieuwd hoe een coachtraject eruit kan zien? Lees dan mijn case-study.

Intakegesprek: Op basis van een intakegesprek kijken we samen naar de thema’s waar je tegen aanloopt en waar je ook aan wilt werken. Dit intakegesprek is onderdeel van het coachtraject. 

Methode R(h)edia: De kern van mijn coachingaanpak is de “R(h)edia” methode, ontworpen om de veerkracht van mensen te stimuleren die wellicht de motivatie of de mogelijkheden niet zien om uit zichzelf in beweging te komen. Deze methode is gericht op het bevorderen van positieve veranderingen in verschillende aspecten van het dagelijks leven. Van het aanpakken van vermoeidheid tot het herkennen en loslaten van angsten, het stimuleren van fysieke activiteit en het vergroten van werkplezier, de “R(h)edia” methode biedt een holistische aanpak om jouw welzijn te verbeteren. Meer lezen over R(h)ehdia

Mogelijkheden: Ik kom graag bij jou thuis of we houden de sessies bij mij. De coachsessies houden we onder het genot van een kop koffie of thee. Er is de mogelijkheid om af en toe af te wisselen met een wandelcoachsessie.  

Investering: De investering voor 1 sessie van max. 90 min. is € 95,00 vrijgesteld van BTW*.
Gemiddeld bestaat een traject uit 6 tot 8 sessies van 1 sessie per twee weken.

Ontdek de kracht van vitaliteitscoaching en geef jouw welzijn een onmiskenbare boost. Samen gaan we op een persoonlijke reis naar veerkracht, balans en een gezonder leven door diep in te gaan op jouw authentieke zelf. Laat negatieve emoties los, omarm een positieve mindset en investeer in jezelf om emotionele intelligentie en mentale veerkracht te ontwikkelen. Deze coaching biedt je de kans om jouw sterke punten te ontdekken, ze te ontwikkelen en voluit te leven. Start vandaag nog en creëer een leven vol vitaliteit, plezier en het welzijn dat je verdient. Je bent het absoluut waard.

Wandelcoaching

Wandelcoaching is hetzelfde als coaching in een stoel, maar dan lopend in de natuur. Buiten zijn stimuleert het lichaam en geest om te ontspannen. Het is meteen een goede workout en zorgt ervoor je bloedsomloop goed op gang te houden. Jouw zintuigen worden gestimuleerd door de geuren, kleuren, veranderende omgevingen, de wind in je haar, de zon of de regen in je gezicht. Moeilijke onderwerpen zijn makkelijker te bespreken tijdens het lopen; je hoeft elkaar namelijk niet aan te kijken.  Het daadwerkelijk beginnen te ‘bewegen’ of in actie te komen is makkelijker vanwege je al actieve houding. De natuur helpt jou om woorden te geven aan je innerlijke processen en gevoelens. De veranderende omgeving stimuleert je om anders te kijken, denken en te handelen.

Investering: De investering voor een ‘losse’ wandelcoachsessie van max. 90 min. is € 95,00 vrijgesteld van BTW*.
Gemiddeld bestaat een traject uit 6 tot 8 sessies van 1 sessie per twee weken.

Het is ook mogelijk om het ‘Wandel je in beweging traject’ te volgen. Je leest hier via de link hieronder, naast wat wandelcoaching voor jou kan betekenen, er meer over. 

Mijn praktijkruimte

De coach trajecten vinden plaats bij mij aan de keukentafel, bij jou thuis of wandelend in Apeldoorn. Waar je ook voor kiest, ik zorg dat je hier de rust, ruimte en tijd vindt om aan de slag te gaan.

Mijn ‘brede’ coachopties in Apeldoorn zijn eenvoudig te bereiken, dicht bij de snelweg en treinstation en relatief dicht bij het centrum. 

Ik hoop je snel te zien of te spreken, 

Miranda

Dan nog even dit

Het kennismakinggesprek heeft als doel elkaar kort te ontmoeten om te ervaren of wij bij elkaar passen. We gaan toch een tijdje met elkaar aan de slag, dan is het wel belangrijk om een goed gevoel over elkaar te hebben. Dit kan telefonisch, online of bij mij thuis. Dit is geheel gratis en vrijblijvend en duurt ongeveer 30 minuten.

Dit betekent ook dat er geen wachttijden zijn en dat je redelijk snel bij mij terecht kan.  

Dat is natuurlijk jammer.  Ik hoop dat je deze coaching ziet als investering op de korte, maar zeker ook op de langere termijn.

Werkgevers blijken vaak bereid in de kosten voor coaching tegemoet te komen. Wellicht is er een vitaliteitsbeleid of vitaliteitsprogramma via jouw werkgever, waardoor er de mogelijkheid ontstaat voor vergoeding.

Als een afspraak om welke reden niet door kan gaan, kan je deze tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen. Bij een afzegging binnen 24 uur behoud ik het recht om een deel van het tarief in rekening te brengen. Bij een gemiste afspraak zonder afzegging; geldt het 100% tarief. Afzeggen kan telefonisch, via whatsapp of via email. Voor meer informatie zie mijn algemene voorwaarden. 

Mijn tarieven noem ik investeringen, omdat het hier gaat om investeren in jouw zelf. Dit is net zo belangrijk omdat het investeren is op de lange termijn. Alle bedragen zijn voor jou als particulier vrijgesteld van BTW.  Voor bedrijven/ondernemers zijn er andere investeringen van toepassing echter ook vrijgesteld van BTW. Deze staan hier onder:

  • Losse 1-op-1 coachsessie en/of wandelcoachsessie: €135,00 met dezelfde voorwaarden.
  • Wandel je in beweging traject: € 795,00 met dezelfde voorwaarden

Als mijn tarieven voor jou als particulier een belemmering zijn, neem dan toch contact met mij op. Dan kunnen wij samen kijken wat er voor alternatieven zijn. 

Jij doet ertoe

We hebben allemaal momenten in ons leven waarop het niet ‘allemaal goed’ voelt, is of gaat en we misschien niet de moed hebben om ‘achterover te leunen’ of het vertrouwen in jezelf te hebben om ‘het gewoon te doen’. Mijn coaching biedt je de mogelijkheid om je te helpen het beste uit jezelf te halen en je te concentreren op wat voor jou het belangrijkst is in je leven.

“Be strong enough to stand alone, smart enough to know when you need help and brave enough to ask for it”  (Ziad K. Abdelnour) 

Case study

Het verhaal van een klant. Daar gaat deze case study over. Klik op het tab blad van Annelies.