Personal training voor vrouwen


Speciaal voor haar

Personal
Training

Altijd een full-body workout

Wat je moet weten over functionele krachttraining

Functionele krachttraining is een vorm van training waarbij je je lichaam traint om optimaal te presteren bij dagelijkse taken. Hierbij kan het gaan om je boodschappen te tillen tot de trap op en af lopen. Alle vormen van krachttraining zijn technisch gezien functioneel, omdat je door sterker te worden ook beter wordt in het uitvoeren van dagelijkse taken. Dat betekent dat je ook voor de toekomst beter bent voorbereid. 

Maar bij functionele krachttraining doe je meer aan full body oefeningen die ook een stuk dynamischer zijn. Je traint meerdere spieren tegelijk en werkt daarnaast ook aan je conditie, coördinatie en balans. Voor functionele training gebruik ik geen grote training toestellen maar kettlebells, dumbbells, fitnessballen, weerstandsbanden maar ook gewoon je lichaamsgewicht.

Misschien denk je nu, dat is toch geen echte krachttraining? Ik daag je uit om het eens te ondervinden. Ook functionele krachttraining is pittig, maar het mooiste is dat je het helemaal kan afstemmen op jouw lichaam en jouw mogelijkheden. 

Belangrijke kenmerken van Personal training

Personal training biedt een unieke en effectieve manier om je doelen te bereiken door middel van gepersonaliseerde programma’s, individuele aandacht, professionele begeleiding en ondersteuning.

Verbeter je lichaam op kracht, balans en coördinatie

Ouder worden gaat meestal vanzelf. Gezonder oud worden gaat niet altijd vanzelf. Door te trainen wordt je lichaam sterker, je balans beter en de coördinatie gaat veel soepeler.  

Totale body en core workout
96%
Versterking van je lichaam
87%
Extensieve cardio workout
91%
Aangepast op jouw mogelijkheden
100%

De personal trainer

Personal trainer & Vitaliteitscoach

Miranda Kalksma

Ik ben gecertificeerd fitnesstrainer A via Fitvak en opgeleid tot personal trainer. Als vitaliteitscoach en toegepast psycholoog vind ik bewegen een goede manier om een gezonder en fit leven te krijgen. Als vrouw weet ik dat het leven voldoende uitdagingen geeft, ook op lichamelijk en geestelijk vlak. Want op mentaal vlak groei je ook als je beweegt. 

Mijn eigen ervaringen en fysieke klachten en de kennis en kunde die ik (door de jaren) heb opgedaan zet ik in tijdens de sessies.  Binnen de vitaliteitscoaching heeft bewegen, zoals wandelcoaching en personal training een belangrijke rol. 

Hard werken

Je gaat aan de slag met je eigen lichaamsgewicht, dummbells, kettlebells, dus het is letterlijk hard werken. Maar je zal merken dat het je na verloop van tijd steeds beter af gaat.

Fantastische resultaten

Natuurlijk heeft iedere vrouw weer andere doelen en zijn er dus andere resultaten te behalen. Maar sterke spieren, meer balans, beter evenwicht en verfijnde coördinatie zijn natuurlijk belangrijk om te ontwikkelen. O, en die kilootjes die je misschien gaat verliezen: dat is natuurlijk mooie bijvangst.

Plezier en gezond

Ik hoop dat je gaat ervaren dat trainen ook leuk kan zijn. In een veilige, knusse omgeving aan jezelf werken. Daar hoort ook plezier bij. Maar weest gerust je mag af en toe best mopperen. Want ook dat is gezond.

Fysieke kracht en zelfvertrouwen

Krachttraining vergroot je fysieke kracht en zelfvertrouwen. Ook helpt dit bij stressvermindering: regelmatig trainen helpt de stresshormonen te reguleren en positieve chemische reacties in je lichaam te bevorderen. Maar het kan ook ingezet worden als emotionele uitlaadklep voor opgekropte spanning en emoties.

Belangrijke zaken

Nee, Startmoment richt zich op vrouwen van 45 jaar en ouder. We hebben altijd eerst een korte kennismaking om samen te bepalen of wij bij elkaar passen. Heb je:

 • Mentale klachten zoals laag zelfbeeld, verminderd zelfvertrouwen, rouw, emoties, niet lekker in je vel zitten, stress;
 • Fysieke klachten zoals rondom de overgang, incontinentie, chronische ziekten, niet fit voelen/zijn;
 • Je wilt, ondanks jouw uitdagingen, voluit leven!

Dan denk ik dat wij een goede match kunnen zijn. 

Functionele krachttraining is voor iedereen geschikt. Maar Startmoment richt zich vooral op de leeftijdcategorie 45+. Waarom? Omdat ik zelf die vrouw zo goed ken!

De eerste proefles is gratis. Daarna kan je kiezen uit een aantal trajecten. Deze vind je onder aan de pagina. De trajecten moet je inderdaad vooruit betalen. Mocht dit een probleem zijn, laat het mij dan weten. Dan spreken we wat anders af.

De trainingen vinden plaats in overleg. Van maandag t/m donderdag  zal dat zijn tussen 7.30u tot 17.00u. Op donderdag is ook de mogelijkheid tot 20.30u

Trainingen zijn dus alleen op afspraak en altijd bij mij op locatie of in de buitenlucht. 

Een flesje water, handdoek en binnensportschoenen. Trek prettig zittende sportkleding aan en denk aan een vestje, die kan je dan uitdoen. O, en een goed humeur en energie is altijd mooi meegenomen. 

Ik kan op verzoek ook bij je thuis komen. Of we gaan eens lekker naar buiten. Dit is echter alleen mogelijk in Apeldoorn. Laat mij gerust eens weten wat jou leuk lijkt om eens uit te proberen. 

Ben je ook op zoek naar mentale ondersteuning? Vraag dan eens naar de mogelijkheden. 

Goed om te weten

Het lukt niet in één dag maar

'Do something today that your future self will thank you for'

Tarieven

Startmomentje

Kort en krachtig
99
-
4 weken
 • 1x training per week
 • 30 minuten
 • Intake gesprek voor doelen
 • Ook leuk om cadeau te geven
max 2 per maand boekbaar

Personal training 1x

Boost
324
-
12 weken
 • 1x training per week
 • 30 minuten
 • Intake gesprek voor doelen
 • 30 minuten coachgesprek

Personal training 2x

Fitboost
630
-
12 weken
 • 2x training per week
 • 30 minuten
 • Intake gesprek voor doelen
 • 60 minuten coachgesprek
Populair

Boek hier je proefles! Deze is altijd gratis.

Locatie personal gym Startmoment

De Moeraseik 10, Apeldoorn

Afspraken personal training en coaching kunnen alleen op afspraak. Vrij trainen is helaas bij mij geen optie.