Neem contact met mij op


Ben je klaar om gehoord te worden?

Is het tijd voor jouw Startmoment? Om aan de slag te gaan om veerkrachtiger in het leven te staan, ondanks alle uitdagingen die op je pad komen.

Ik kijk ernaar uit om je te helpen met welke uitdaging je ook worstelt. Ik help je een optimale welzijn te bereiken en een gezonder, gelukkiger leven te leiden. Of je nu op zoek bent naar begeleiding bij stressmanagement, emoties, assertiviteit, mentale veerkracht, fysieke fitheid of levensbalans, ik sta klaar om je te ondersteunen.

Als vitaliteitscoach sta ik klaar om jouw persoonlijke reis naar vitaliteit te begeleiden. Ik geloof in een holistische aanpak waarbij ik luister naar jouw behoeften en doelen om op maat gemaakte coaching bieden

Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je klaar om te beginnen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik ben er om je te helpen en kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan een gezondere en gelukkigere versie van jezelf.

Dus ben je klaar om gehoord te worden? Stuur mij dan hieronder een bericht. 

Lukt het niet om het formulier verstuurd te krijgen? Geen probleem. Stuur mij dan een email (info@startmoment.nl) en zet hierin jouw vraag en gegevens. Dit mag en kan sowieso, het hoeft niet via het formulier. 
Bijvoorbeeld door internet, via via
miranda kalksma met bril in hand op stoel, contact