Bedankt voor je bericht!


Bedankt dat je door mij gehoord wilt worden

Ik neem naar aanleiding van je vraag of verzoek snel contact met je op

Ben je wat vergeten aan mij door te geven? Stuur mij dan nog even een email.

Laat je inspireren

Kijk gerust
verder op de
website

Mentale veerkracht verwijst naar het vermogen van een persoon om zich aan te passen aan moeilijke omstandigheden, stress, tegenslagen en trauma’s. Het heeft te maken met iemands vermogen om te herstellen en sterker te worden na het ervaren van uitdagingen. Mentale veerkracht hebben betekent niet per se dat iemand altijd emotioneel stabiel is, maar eerder dat ze in staat zijn om met emotionele ups en downs om te gaan en te blijven functioneren in tijden van stress. 

Emotionele stabiliteit verwijst naar de mate waarin een persoon emotioneel evenwichtig en beheerst is. Een emotioneel stabiel persoon heeft de neiging om rustig, kalm en veerkrachtig te blijven, zelfs wanneer ze geconfronteerd worden met uitdagende of stressvolle gebeurtenissen. Emotioneel stabiele mensen kunnen emoties herkennen en ermee omgaan zonder overweldigd te raken en ze hebben de neiging om niet snel in paniek te raken.

balanceren kanker startmoment
Ik had nogal last van "dipjes" in mijn leven en dacht ook dat ik erg onzeker was. Vanaf het moment dat ik bij haar kwam, ging ik elke keer heel vrolijk en alsof ik op wolken liep naar huis omdat ze echt die punten vindt en bespreekbaar maakt waar het om gaat en heel professioneel is. Miranda is een heel warm en fijn persoon om mee te praten en ze weet precies de vinger daarop te leggen waar het probleem zit en wat je er voor moet doen om daar vanaf te komen en positiever te gaan denken over jezelf. Mijn probleem was dat ik dacht dat ik erg onzeker was, maar na een aantal gesprekken met Miranda bleek, dat dat helemaal niet zo is en dat ik er toch zeker mag zijn!
Amanda

Over
Miranda

Hallo, ik ben Miranda Kalksma, een vitaliteitscoach en toegepast psycholoog met een grote passie voor het begeleiden van vrouwen in de leeftijd van 45 jaar en ouder. Mijn doel is niet de wereld te veranderen, maar jou te helpen weer voluit te leven, ongeacht de uitdagingen die het leven je biedt.

Mijn eigen levensverhaal heeft me gevormd en geleid tot mijn missie als coach. Als jong meisje groeide ik op in een gezin vol temperamentvolle mensen, wat mijn jeugd heeft getekend en mijn persoonlijke rugzak met bagage heeft gevuld. Deze bagage, hoe zwaar ook, heeft me kwetsbaarder gemaakt, maar ik heb ontdekt dat het me ook sterker heeft doen groeien. Het heeft me geleerd dat ik mag zijn wie ik ben, en dat wil ik jou ook leren.