Oeps, dat was onverwachts!


Het is mogelijk dat je op een link hebt geklikt naar een niet meer bestaande pagina van Startmoment. Bijvoorbeeld bij een (wandel)challenge. Voorheen was mijn focus gericht op coaching rondom kanker. Mijn focus is nu gericht op coaching waarbij de uitdagingen in het leven centraal staan. Daar hoort dus ook coaching rondom kanker bij.  Kijk rustig verder op mijn website of je je thuis voelt en of je denkt dat ik wat voor je kan betekenen. 

Tja, dit is onverwachts

Waarschijnlijk was je op mijn website Positiviteitscafe aan het struinen en heb je op een link geklikt. En opeens ben je hier. Bij Startmoment! 

Ik ben gestopt met de website Positiviteitscafe. Startmoment krijgt en wordt weer mijn vaste uitgangspunt. Maar dan wel volledig geïntegreerd met heel veel positiviteit en zeker ook nieuwe dingen. Dit gaat de komende maanden gebeuren, dus houd deze website in de gaten. Of volg mij op één van mijn sociale media kanalen

Startmoment

Welkom bij Startmoment. Wellicht wat onverwachts, maar hopelijk toch gewenst. Bij Startmoment kan je terecht voor als je als vrouw worstelt met de uitdagingen in het leven. Die worstelingen zijn voor iedere vrouw weer anders. Hier geef ik kort een algemeen beeld.

Startmoment richt zich op het begeleiden bij het verbeteren van jouw mentale weerbaarheid, emotionele stabiliteit en fysieke gezondheid. Door dit te integreren met positieve psychologie binnen de verschillende aspecten van vitaliteit helpt het jou als vrouw te ondersteunen bij het herontdekken van je kracht, het vinden van betekenis in je leven en het bereiken van een meer bevredigende en vervulde levensfase. Het bevordert niet alleen je welzijn, maar ook de veerkracht om de uitdagingen van het leven met vertrouwen aan te gaan.

Miranda functioneert als een vertrouwenspersoon en als bron van begeleiding om het algehele welzijn van jou te optimaliseren.

Miranda Kalksma

Hallo, ik ben Miranda. Naast Personal Vitaliteitscoach en Toegepast psycholoog ben ik onder andere ook partner, moeder, dochter, buurvrouw en vriendin.

Sinds 2016 ben ik mij volledig gaan richten op het coachen en heb ik al diverse veranderingen meegemaakt. Allemaal vanuit mijzelf, omdat ik altijd aan het nadenken ben over persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het uitwerken en uitvoeren vind ik daarbij super leuk en ik haal er dan ook heel veel voldoening uit. Ik werk het liefst met vrouwen. Waarom? Nou simpel; ik ben er zelf één en door mijn eigen ervaringen op het gebied van gezondheid op mentaal en fysiek vlak, weet ik dat ik weet waar ik het over heb. Waarom zou ik dan mijn ervaringen niet inzetten om jou daarmee te helpen?

Maar wil je meer over mij weten? Wil je mijn verhaal lezen? Klik dan hieronder op de button. Ik zie je daar!