Vitaliteits Cadeaubon


Vitaliteits Cadeaubon

Hij is er! 

Ben je op zoek naar een uniek en waardevol cadeau voor een speciaal persoon in je leven? (Of gewoon lekker voor jezelf?) Geef dan deze exclusieve ‘Vitaliteits Cadeaubon’. Ontworpen en aangeboden door Miranda Kalksma (vitaliteitscoach), biedt deze cadeaubon de ontvanger (of jezelf) de kans om te ervaren wat mentale energie en balans kan betekenen.

 

Dompel jezelf onder in een wereld van vitaliteit: Deze cadeaubon opent de deur naar een diversiteit aan mogelijkheden om de eigen mentale gezondheid en welzijn te verbeteren. Het is een unieke kans om te investeren in persoonlijke groei.

Een persoonlijk cadeau voor welzijn: Deze ‘Vitaliteits booster’ is meer dan alleen een cadeaubon; het is een uitnodiging om prioriteit te geven aan gezondheid en balans. Als coach sta ik klaar om te helpen bij het bereiken van persoonlijke doelen op het gebied van energie, stressvermindering, beweging en meer.

 

Hoe werkt het: Je bestelt de cadeaubon online. De cadeaubon kan direct opgestuurd worden naar de ontvanger (met eventueel jouw persoonlijke boodschap). Of je ontvangt het bij jou thuis.

De ontvanger kan deze cadeaubon inwisselen voor een persoonlijke coachgesprek bij mij thuis of bij haar thuis (gemeente Apeldoorn) of een wandelcoachsessie die aansluit bij de behoeften. Ik zal de ontvanger begeleiden naar een betere versie van zichzelf, stap voor stap.

De bon is geldig een jaar na uitgifte.

Ontdek het perfecte cadeau voor ieder moment- de Vitaliteitscadeaubon! Je bepaalt zelf het bedrag van de bon of geef het de waarde van één coachsessie. In dat geval betaal je niet €95,00 maar € 65,00 voor max. 90 min. Geef jouw dierbaren een ervaring van innerlijke rust en welzijn. 

Na de aanvraag ontvang je van mij het verzoek om de cadeaubon te betalen. Na ontvangst van de betaling, zal ik de cadeaubon naar je toe sturen of naar de gewenste ontvanger. De verzendkosten neem ik voor mijn rekening (mits binnen Nederland). 

Houd er rekening mee dat tegenwoordig levertijden langer kunnen zijn en afhankelijk van PostNL. Wat ook een mogelijkheid is, is om hem bij mij op te halen. Wil je dit? Zet dit dan bij de opmerkingen in het bestelformulier. 

Laat de ‘Vitaliteits Cadeaubon’ het startmoment zijn voor een leven vol vitaliteit en welzijn! Bestel vandaag nog deze speciale Vitaliteits Cadeaubon.

Bestel hier de Vitaliteits Cadeaubon

Over
Miranda

Hallo, ik ben Miranda Kalksma, een vitaliteitscoach en toegepast psycholoog met een grote passie voor het begeleiden van vrouwen in de leeftijd van 45 jaar en ouder. Mijn doel is niet de wereld te veranderen, maar jou te helpen weer voluit te leven, ongeacht de uitdagingen die het leven je biedt.

Mijn eigen levensverhaal heeft me gevormd en geleid tot mijn missie als coach. Als jong meisje groeide ik op in een gezin vol temperamentvolle mensen, wat mijn jeugd heeft getekend en mijn persoonlijke rugzak met bagage heeft gevuld. Deze bagage, hoe zwaar ook, heeft me kwetsbaarder gemaakt, maar ik heb ontdekt dat het me ook sterker heeft doen groeien. Het heeft me geleerd dat ik mag zijn wie ik ben, en dat wil ik jou ook leren.