Joehoe Inspiratie?


Ik ben vandaag al twee keer begonnen met een blog, maar er komt niets zinnigs uit mijn vingers. Ik wilde wat schrijven over mijn ziekenhuis ervaringen en over flexibiliteit, maar van beide onderwerpen kon ik niet bedenken wat ik er nu eigenlijk mee wilde zeggen. Dus ik denk dat ik zowaar eens geen inspiratie heb. Nou dat mag toch ook wel een keertje. De afgelopen weken heb ik wel allerlei emoties gehad, maar ik zat vooral in een bubbel; een ziekenhuis kamer. En nu ik thuis ben, is mijn wereldje niet veel groter. Dat ik geen inspiratie heb, dat is prima voor nu, maar het zorgt er wel voor dat ik nu een schrijversblock heb.

Maar deze dame is voorbereid en ik kan putten uit mijn eigen voorraadje met onderwerpen. Dus deze keer geen echte geschreven blog. Een ode aan het leven en hoe je naar je eigen leven kunt kijken en deze op jouw eigen manier positief kan wijzigen.

Dit is jouw leven!

startmoment

Dit is jouw leven; ik besef mij dat zeker. Niemand anders leeft mijn leven. Natuurlijk zijn wij afhankelijk van anderen en bepaalde situaties, maar uiteindelijk bepaal jij en ik hoe je daar mee omgaat. Het leven is kort. Leef je droom en draag jouw passie.