Luister naar het gefluister

startmoment

[one_fifth][/one_fifth]

[three_fifth]

Nog twee weken 

En dan bestaat Startmoment twee jaar. Goh, wat gaat de tijd snel.
Er is veel gebeurd, ik heb veel gedaan en veel mensen ontmoet. Mooie gesprekken en coachtrajecten waardoor men weer verder kon en ging stralen. Maar er was naast plezier en inspiratie ook frustratie, verdriet en teleurstelling. Ach, het heeft mij geholpen om te komen waar ik nu sta en wie ik nu ben.

Listen to the whisper

Een lieve vriendin, stuurde mij vorige week een YouTube filmpje waarin Steven Spielberg je vraagt om te luisteren naar het gefluister. Hij verteld dat als je een droom hebt, dat deze jou heus niet toeschreeuwt: “Dit is wie jij bent. Dit is wie jij moet zijn voor de rest van je leven. Het lijkt soms alsof dromen en je innerlijke stem fluisteren. Jouw intuïtie fluistert soms zo zacht dat je het bijna niet kan horen. Je moet dus altijd alert zijn op die fluistering. En als je het verstaat en het kietelt je hart en het is iets wat je wilt doen voor de rest van je leven; dan is dat wat je gaat doen. En iedereen zal profiteren van wat jij doet”.

Fluisteren en tetteren

Het is ontzettend bijzonder dat zij juist nu dit filmpje naar mij toestuurde. En de boodschap is ook heel helder. Luister naar wat je intuïtie je influistert en als het goed voelt, ga er dan voor! Mijn intuïtie fluistert al jaren en ik luister vaak heel aandachtig. Maar soms komt mijn hoofd er heel hard door heen tetteren of mijn omgeving en laat ik mij daardoor beïnvloeden. En dan maak ik soms keuzes, die niet eens verkeerd zijn maar niet bij mij passen. De passie is er dan niet en ik haak halverwege af. Toch leer ik hier ook weer van en komen er ook wel mooie dingen uit voort.

De vruchten plukken van wat jij doet!

De afgelopen twee jaren ben ik blijven schaven aan Startmoment, aan wat ik wil bieden en hoe ik dit samen kan laten smelten. Volgens mij is dat proces nooit af en juist dat maakt mij blij. Hierdoor blijf ik geïnspireerd, blijf ik mogelijkheden zien, heb ik grote en kleine dromen, zoek ik naar oplossingen en met alles probeer ik altijd dichtbij mijzelf te blijven. Het voelt soms alsof ik alleen sta en net zo vaak merk ik hoever ik al kan reiken. Zoals Steven Spielberg zegt: “iedereen zal profiteren van wat jij doet”. En dit kan ik alleen als ik blijf luisteren naar het gefluister.

startmoment

Wat de toekomst brengt

Er zijn maar een paar dingen in het leven zeker en weten wat de toekomst brengt is daar niet één van. Ik weet niet wat de toekomst mij zal brengen. Elke dag weer op staan en te weten dat ik weer een dag met inspiratie voor mij heb liggen, daar ga ik voor. En die dagen dat ik geen zin heb, het liefst met een boek op de bank ga liggen, ach die zijn mij net zo dierbaar. Maar ik heb net als jij een keuze om de toekomst te beïnvloeden, door naar mijzelf te luisteren.

Twee jaar Startmoment en nog veel meer jaren Miranda. Samen misschien niet perfect, maar wel krachtig. Wil jij ook luisteren naar jouw intuïtie? Wil jij jezelf en ook anderen laten profiteren van wat jij doet? Wil jij weten wat je volgende stap kan zijn? Neem dan contact met mij op.

Ik wil kennismaken

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend

[/three_fifth][one_fifth_last][/one_fifth_last]