Mijn inspiratie koffertje


Inspiratie nodig?

Dit is mijn inspiratie koffertje. Het koffertje zit vol spulletjes die je kan aanraken en bekijken.

koffertje

Rood

Het koffertje heb ik rood geschilderd. Het moet opvallen en de aandacht trekken. De letters erop zijn lekker speels. Het moet nieuwsgierig maken; “wat zit er nu in die koffer?”

Rood staat symboliek in de psychologie als ‘naar binnen gerichte energie’, het onderbewuste. Als psychologische functie geeft de kleur rood weer ‘de afbraak van het oude om plaats te maken voor het nieuwe. Rood staat voor verlangen naar erkenning, door te onderzoeken en te ontplooien.

En verder?

Rood staat voor strijdvaardigheid, uithoudingsvermogen, passie, moed, grondig maar ook voor jaloezie, sarcasme, strijdlustig, drammend, impulsief.

Wat  moet je daar nu mee? Wij kennen de kleur rood als de kleur van de liefde. In dit geval de liefde voor jezelf. Rood straalt kracht uit en geeft jou kracht. De inhoud van dit koffertje helpt jou om op een visuele manier jouw kracht te vinden.

Maar wat zit er nou in?

openkoffer

Hier kan je alvast een beetje spieken. Verder vertel ik niets over de inhoud. Die wil ik bijzonder houden voor als we ermee gaan werken. De inspiratiekoffer is speciaal en uniek. Net als jij!

Trekt het jou aan; niet alleen maar praten, maar ook zien, voelen, denken en doen op inspirerende wijze? Neem dan contact met mij op.