Ontdek je mentale veerkracht Online


Ontdek je mentale veerkracht!

Een online traject 

Ben je er klaar voor? 

Om de komende 6 weken intensief online aan jezelf te werken, met aandacht voor je mentale veerkracht* en emotionele stabiliteit**? Ben je bereid om te werken aan het overwinnen van onzekerheid, angsten en twijfels en om op jouw eigen tempo weer in controle te komen?

Jij hebt een uitdagende tijd doorgemaakt en het heeft invloed gehad op je welzijn. Het voelt alsof je de grip op jezelf bent kwijtgeraakt en je omgeving begrijpt dat soms niet. Maar je bent niet alleen; ik ben hier om te helpen! Laten we eerst eens kijken wat mentale veerkracht en emotionele stabiliteit betekent.

Wat is *mentale veerkracht?

Mentale veerkracht verwijst naar het vermogen om met uitdagingen om te gaan en stressvolle situaties het hoofd te bieden. Veerkrachtig te blijven in tijden van tegenslag en positief te blijven, zelfs onder moeilijke omstandigheden.

Wat is **emotionele stabiliteit?

Emotionele stabiliteit houdt in dat je in staat bent om je emoties te begrijpen, deze te beheersen en effectief om te gaan met ups en downs in het leven. Een emotioneel stabiel persoon heeft de neiging om rustig, kalm en veerkrachtig te blijven, zelfs wanneer ze geconfronteerd worden met uitdagende of stressvolle gebeurtenissen. 

Mogelijke aanleidingen om deze training te volgen:

 • “Hoe kan ik beter omgaan met stress (op het werk)?”
 • “Wat zijn gezonde manieren om met verlies en rouw om te gaan?”
 • “Hoe kan ik effectiever communiceren met anderen om conflicten te verminderen?”
 • “Kun je me leren hoe ik assertiever kan zijn en beter mijn grenzen kan stellen?” 
 • “Wat zijn gezondere manieren om met mijn negatieve emoties om te gaan”
 • “Hoe kan ik mijn tijd indelen, zodat ik mijn energie beter kan verdelen en minder vermoeid raak?”

Deze coachvragen zijn maar voorbeelden en het kan zijn dat jouw coachvraag er niet tussen staat. Laat je dit niet weerhouden, want jij bent uniek met je eigen coachvragen. 

Wat raak ik kwijt?

Wat levert het mij op?

Hoe ziet het 6 weekse online traject eruit?

Wat ga je doen in 6 weken tijd?

 • Je start met het invullen van een online intake formulier en daar op volgend houden wij een telefoongesprek om je behoeften en doelen te begrijpen en om te zetten in concrete doelen.
 • Je krijgt 3 online coaching sessies van ongeveer 1.5 uur elk.
 • Tijdens het traject ontvang je waardevolle tips, oefeningen en ondersteuning om je groeiproces te bevorderen.
 • Ik ben bereikbaar via WhatsApp of e-mail voor al je vragen over het versterken van je  mentale veerkracht.
 • We focussen op wat voor jou op dat moment het belangrijkst is om nieuwe stappen te zetten

Jouw persoonlijke traject: Ontdek je mentale veerkracht

Laten we samen werken voor jouw persoonlijke groei. Je ontvangt individuele online coaching die volledig op jou is afgestemd. We gaan samen jouw leven transformeren, je veerkracht vergroten en de mogelijkheden ontdekken die deze nieuwe stap je kan bieden. Dit traject is kort, doelgericht en intensief.

Jouw investering:

 €225,00*

Ben jij klaar voor:

 • Een positiever zelfbeeld ondanks de uitdagingen in je leven
 • Effectievere manieren om met je gezin en omgeving om te gaan
 • Acceptatie en controle over de invloed van je gezondheidsklachten in je leven
 • Het overwinnen van angsten en onzekerheid
 • Het herontdekken van je energie en passie voor het leven
 • Het opbouwen van de veerkracht om vol vertrouwen naar de toekomst te kijken
online startmoment

Wat is het resultaat?

 • Verbeterde mentale veerkracht: je bent beter in staat om met uitdagingen en tegenslagen om te gaan . Hierdoor wordt je veerkrachtiger in het dagelijkse leven
 • Vermindering van angst en stress: je hebt technieken tot je beschikking om angst en stress beter te beheersen. Wat een groter gevoel van rust en welzijn geeft
 • Versterkt zelfvertrouwen: je ontwikkelt een positiever zelfbeeld en je hebt meer vertrouwen in je eigen kunnen
 • Verbeterde communicatie en relaties: Je kan effectiever communiceren, waardoor relaties kunnen verbeteren, wat weer kan bijdragen aan een gezonder ondersteunende omgeving
 • Positieve visie voor de toekomst: Je bent in staat om een positieve visie voor de toekomst te maken en met hernieuwde energie te werken aan je doelen
 • Je kan het geleerde steeds weer toepassen: door de oefeningen en opdrachten blijf je de verworven vaardigheden en inzichten toepassen; ook na de training
 • Persoonlijke groei: De training helpt je met groeien  en jezelf beter te begrijpen; dit kan leiden tot een hogere kwaliteit van leven
 • Positieve levenshouding en perspectief:  je hebt de mogelijkheid om het leven met gezond optimisme te benaderen en met vertrouwen naar de toekomst te kijken

Je wordt empowered en je bent in staat om met meer veerkracht en stabiliteit in het leven te staan.  Het resultaat is een verbeterde mentale gezondheid, welzijn en positievere levenshouding.

DSC_1220 - kopie lage kb

Ik ben Miranda Kalksma, toegepast psycholoog en coach gespecialiseerd in het coachen van vrouwen die met uitdagingen zoals die van jou te maken hebben. Samen zullen we jouw veerkracht versterken en je helpen om voluit te leven. Laten we  aan de slag gaan, want tijdens dit traject gaat helemaal om jou. Samen werken we aan jouw groei en welzijn.

Dit traject gaat dus niet over mij, maar over jou. Ik help je en loop een stukje met je mee, zodat jij deze nieuwe stap succesvol kan maken en voluit kan leven. Wil je wel wat over mij weten? Volg deze link!

*De investering in dit online coachtraject is speciaal voor jou als particulier en dient voorafgaand aan de eerste sessie te zijn voldaan. Deze coachkosten komen waarschijnlijk niet voor vergoeding in aanmerking bij een zorgverzekering, maar het is zeker de moeite waard om hier toch naar te informeren.  

Werkgevers blijken vaak bereid in de kosten voor coaching tegemoet te komen. 

Wilt u dit traject als werkgever aanbieden aan uw medewerker, dan gelden dezelfde voorwaarden en de investering is € 325,00*.

*De genoemde bedragen zijn vrijgesteld van BTW.

Liever helemaal online coaching?

Wil je graag door mij gecoacht worden, maar is de afstand te groot of lukt het niet om te reizen om welke reden dan ook? Dan is het mogelijk om online gecoacht te worden.

Online coaching biedt je de mogelijkheid om op afstand en in jouw omgeving persoonlijke begeleiding te ontvangen. In een steeds meer gedigitaliseerde wereld is het niet meer dan logisch dat coaching ook mee verandert. Net zoals we online winkelen en werken, kun je nu ook jouw coachingssessies online bijwonen. Via beeldbellen blijft het persoonlijke karakter behouden, waarbij we samen aan jouw uitdagingen en doelen werken. Je kunt zelf kiezen wanneer het jou en mij het beste uitkomt, of dat nu ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds is. Online coaching past zich aan jouw leven aan, zonder de beperkingen van reistijd en locatie.

Online coaching biedt heldere voordelen. Of je nu met een laptop, mobiel of tablet deelneemt, het contact blijft persoonlijk en interactief. Het enige verschil is dat we de etiquetteregels voor online communicatie volgen, wat ervoor zorgt dat de sessies soepel verlopen. Geen reistijd, flexibele planning en zelfs de mogelijkheid om sessies in de avonduren in te plannen maken online coaching een handige en effectieve optie voor iedereen die aan zichzelf wil werken, waar en wanneer het hen uitkomt.

Investering:  Online coaching is iets meer intensief dan ‘gewone’ coaching dus de tijdsduur is maximaal 1 uur per online sessie. De investering is €65,00 per sessie vrijgesteld van BTW. 

Let op. De optie online coaching is beperkt beschikbaar, vanwege mijn andere coaching. 

zonsondergang, online coachtraject
Kreta (eigen foto)