Rondom zomer coachtraject2015-06-03 12.03.06

De zomervakantie komt er aan!

 Lekker; het is weer zomer. Straks heerlijk een paar weken vrij; weg uit de sleur. Misschien ga je op vakantie of  blijf je thuis. Doen waar je zin hebt en het gevoel hebben dat niets moet. Niet op tijd hoeven eten, geen sportclubjes, geen huiswerk, niet op tijd op staan, lekker lang buiten zitten; Heerlijk!

O nee, daar is weer het ‘moet’ gevoel!

Aan het einde van de vakantie begint het vaak wat te kriebelen; komt het ‘moet’ gevoel weer naar boven. Terug in de sleur of twijfels of je je werk nog wel leuk vindt. De wekker die je elke ochtend weer wakker maakt en jij die puffend aan je dag begint. Waar is je energie gebleven?

In je vakantie had je zulke mooie plannen gemaakt voor de toekomst. Hoe kan je die nou toch realiseren? Hoe moet je het aanpakken en waar haal je de tijd vandaan?

Of viel de vakantie je toch wat tegen? De voorpret was leuk en je had je er zo op verheugd. Heb je misschien te veel eisen gesteld aan jezelf en/of je omgeving. Heeft het nog wel zin om op vakantie te gaan of ligt het toch aan jezelf?

Misschien kijk je juist op tegen de vakantie? Blijf je liever de hele dag in je bed, omdat je weet dat het toch niet leuk wordt. Wat kan je tegen die nare gedachten doen, je wilt juist genieten!

Twijfel en vragen?

Deze twijfels en vragen komen vaak niet alleen naar voren bij de zomervakantie, maar worden vaak versterkt doordat er een korte verandering in de normale situatie plaatsvind. Je bent langer vrij, gaat misschien op vakantie in een andere omgeving en je bent vaker met je partner, gezin of vrienden samen. Je moet je aanpassen en later weer wennen aan de normale situatie. Je merkt verschillen op, dit kan goed of vervelend voelen. Je gaat twijfelen aan hoe het nu verder moet, terwijl je misschien daarvoor nooit bewust over de situatie hebt getwijfeld. Aan de andere kant herken je het misschien wel, omdat dit gevoel je altijd raakt of overvalt als er tijdelijk iets veranderd in je leven.

2015-06-03 12.03.06

Rondom-zomer-coachtraject

Herken je dit of heb je andere gedachten en gevoelens die blijven knagen? Wil je wat doen met je twijfel en je vragen, dan heb ik een rondom zomer coachtraject voor jou. We gaan niet diep in op waar jouw problemen vandaan komen, maar pakken het oplossingsgericht aan. Uitgangspunt is jouw gewenste situatie. Samen gaan we op zoek naar inspiratie en jouw verbondenheid.

De rondom zomer coachtraject is intensief en kortdurend. Het traject duurt drie á vier weken. In die periode hebben wij twee keer een persoonlijk contact dat bestaat uit een sessie van 90 minuten en vier keer email of Skype contact. Voorafgaand aan het traject vul je een intakeformulier in, zodat wij direct aan de slag kunnen.

Dit traject kost € 225,00  (dit bedrag is exclusief reiskosten en eventuele locatiekosten).

De periode waarin ik dit coachtraject aanbied is in de maanden mei, juni, juli (beperkt), augustus en september 2016.  Ga snel naar mijn contactpagina en schrijf je in! Wil je meer informatie stel dan ook daar je vraag.

Laat de zomer maar komen!