Waar kan ik jou mee helpen?


[one_fifth][/one_fifth][three_fifth]

Waar ik jou mee wil helpen?

Met dat wat jij nodig hebt om het leven te omarmen met al zijn pieken en dalen.

In het afgelopen jaar ben ik in contact gekomen met veel mensen; vrouwen, mannen en groepen en vele van hen hadden moeite om plezier te hebben of het leven positief te leven. Mensen zoals jij en ik, soms gezond, soms met een beperking. Er was echter altijd iets in hun leven waar ze tegen aan liepen en niet verder door kwamen. Vanuit die gesprekken heb ik vaak een blog geschreven of een Facebookbericht geplaatst met als doel hier aandacht aan te geven. Om jou te laten zien dat jij niet de enige bent die met deze gevoelens, gedachten, problemen worstelt.

 

Weet je nog?

Wil je deze blogs (nog) een keer lezen? Ga dan naar mijn blogpagina.

 

Behaal je doelen en realiseer je dromen

Mijn missie is om een positiviteitsgolf op gang te brengen, door jou het leven te laten omarmen en zo ondanks je eventuele beperkingen toch voluit te leven. Met dit blog wil ik jou de kans geven om ook jouw doelen te behalen en je dromen te realiseren.

Ik wil graag mijn passie en kennis met je delen, om je te helpen in je persoonlijke groei. Als ik weet waar jij naar op zoek bent, kan ik tips en informatie met je delen, zodat jij ook stappen kunt maken om het leven weer te omarmen.

 

Dus waar kan ik jou mee helpen?

Want ik heb vanuit mijn positiviteit zoveel onderwerpen waar ik over kan schrijven, maar ik weet niet of het aansluit bij jouw pijn, doelen, uitdagingen, dromen of verlangens. Daarom vraag ik nu aan jou; Waar kan ik jou mee helpen? Waar zit jouw ‘pijn’? Wat heb jij van mij nodig?

 

Waar wil jij dat ik over schrijf? Laat het mij weten!

Zet hieronder in het reactieveld wat jij graag als onderwerp wilt lezen en waar ik jou dus mee kan helpen. Als anderen jouw onderwerp ook al hebben genoemd, plaats dan toch jouw reactie. Dan kan ik zien welke onderwerpen extra gewenst zijn.

Ik vind het heel fijn dat jij mij wilt helpen met het geven van een reactie en daarom krijg jij van mij een gratis inspiratieboekje. In dit boekje staan leuke quotes, korte oefeningen, weetjes etc. Nadat jouw reactie is geplaatst op mijn site (deze moet ik eerst goedkeuren), ontvang jij per mail dit gratis inspiratieboekje.

[/three_fifth][one_fifth_last][/one_fifth_last]


Een gedachte over “Waar kan ik jou mee helpen?

 • Frank Eikelboom

  Lieve Miranda,

  Als je zo dor blijft gaan met ons voorzien van prachtige, inzichtelijke stukjes, kan ik alleen maar blijer, liefdevoller, relaxter en vooral minder gestresst voelen. Ik hoop dat je nog lang door mag gaan en dat ik de tijd krijg om je te blijven volgen. Jij bent een echte inspiratiebron die op het juiste moment de goede stappen heeft gezet.
  Heel erg fijn dat Annemarieke en Ik jouw hebben mogen ontmoeten !
  Lieve groet
  Frank.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.